Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2009, 12:34 AM   #250 (permalink)
keskin38
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

merhaba sanemce.( yoksa ben de abla mı demelıydım ) günlüğünü bir solukta okudum.okudukca kendımden bır parca buldum sanki.sanki senin değil de kendi gunlugumu okuyormusum gıbı hıssettım...her ne kadar yazılı bır gunlugum olmasa da zıhnen tuttugum gunluktu sankı okuduklarım.iş yaşamın,sosyal yasamın,duyguların ne bıleyım yaa kendımı buldum sankı..yalnız olmadıgımı hıssettım.benım de hayatımda cok iniş çıkışlar oldu.yenemeyecegım dedıgım yerde bazen sans eserı bazen ufak cabalarımla yendım bazılarını.yenemedıklerım karsısında ezıldım ufaldıkca ufaldım.vazgectım herseyden...forumda gezındıkce ve gunluklerı okudukca anladım ki her sey kişinin kendinde bitiyor.ben hayata karsı hep negatıftım.beklentılerım yoktu cunku yıne bır aksılık olup gerceklesmeyecekler nasılsa deyıp hıc sarılmadım ısteklerıme..ama aartık aklım basıma geldiii tabı sizlerin sayesınde.artık hayata,insanlara,olaylara herseye daha olumlu bakıyorum.insan ıstedıkten sonra neler yapabılırmıs bır ornegını de senın hıkayen de gordum...o halde ben neden yapamayım ki istediklerimi.neden vazgecıp pes edeyim.savasmaman ıcın ne engelım var ki.ben ıstedıklerıme ulasmak ıcın ne yaptım da vazgectim..hiç..o halde neden duruyorum neden ıstedıklerıme ulasmak ıcın bırseyler yapmıyorum.şimdi tam zamanı...neden mutlulugu erteleyım ki...hiç...

neyse ki aklım basıma geldiii..hepinize cok tesekkur edıyorum.sizin de dediginiz gibi saygılı sevgiler.mutlu yarınlarınız olsun efendim....iyi geceler

( az evvel daha uzun bır mesaj yazmıstım ama gonder asamasında sayfa acılmadı tekrar da aynısını yazamadım ıste )
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla