Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2009, 12:28 PM   #66 (permalink)
keskin38
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

teşekkür ederim shamanic :) tavsiyelerine uymaya calısıcam.fakat ben köy okulunda calısıyorum ve okulun etrafı cok ıssız aksamları mumkun degıl yürüyüş yapmam heran karsıma 2-3 köpek cıkma ihtimali çok yüksek
Kendini eleştiren yapıda oldugum gercek evet ama buna engel olamıyorum nedense.hep gecmıs gelecek muhakemesı kuruyorum kafamda...inşallah sayenızde bunu da aşarım.

zinde uyanma telkinini gün içinde değil de aksamları nette oldugum saatlerde yanı 22.00-24.00 saatleri arasında ve yatarken dinliyordum...yine de bana ters etki yaptı işte...neyse umarım etkiler pozitife döner...

bu arada her soruma anında cevap yazan birileri oldugu için kendimi çok şanslı hissediyorum çok teşekkürler

Bugün yine gece 1 de yatıp sabah 11 de kalktım şuan kafam sepet gibi... 1 saat sonra okuma yazma kursu için öğrencim gelecek...umarım o gelene kadar toparlarım.
Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili keskin.. zinde uyanma telkininini gece uyuduğun için gün içinde dinlemene gerek yok ki canım..

diyorki telkinde uykun geldiğinde kendini uykuya bırakıyorsun..

gece uyumadığın için gün içinde uykulu halde olman normal bir de uyumaman gerektiği halde gevşetici bir telkini dinlersen; eylemin..düşüncen ile telkin birbirine çakışır..

yani düşünen zihnin çalış zinde ol derken dinlediğin telkin fırsatını bulunca uyu diyor

akşam eve gelince dinlemeye başla.. aynı şekilde uyku zamanını bir ritüel gibi hazırla..

gün içinde yaşadıklarını ya da yarın yapacaklarını düşünüyorsan..
kendini eleştiren bir yapıya sahipsen..
geçmişi affederek geride bırakamadıysan ya da sürekli gelecek planları içindeysen
zamanı geldiğinde uyuyayaman gayet normal..

akşamları ılık bir duş al.. buhurdanlık kullanmayı seversen eğer yatakodanda lavanta yağını kullan.. bir damla lavanta yağını yastığına da sürebilirsin aynı şekilde yine bir damla ile şakaklarını kulak arkalarını lavanta ile ov.. seni rahatlatacaktır..

akşamları ağır yemek yeme ve ılık bir duştan sonra bir fincan ıhlamur ya da papatya çayı iç.. bu da sana sakinlik verecektir.. uyumadan önce 7 kez uyanmak istediğin saati: ... saatte huzur ile uyanmayı seçiyorum ve yeni günü sevgiyle karşılayacağım .. bilinçaltım bunun böyle olması için gerekli ayarlamaları kolaylıkla yapar..

akşamları yemekten sonra duştan önce fırsatın varsa 15 ila 30 dk arasında yürüyüş yap..

bu minik değişiklikler hem uyku kaliteni arttıracaktır hem de kendini daha zinde hissetmeni sağlayacaktır..

eğer elma seversen güne bir elma yiyerek başla.. bir fincan kahveden daha güçlü bir ayıltıcıdır..

güzel habelerini kısa sürede almak dileklerimle..

sevgiler..
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla