Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2009, 04:20 AM   #1032 (permalink)
Bilge İnan
Moderator

Bilge İnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud of

Merhabalar!

Forum başlığının 37 sayfasını okudum şimdiye kadar, belki merak ettiğim şey geri kalan sayfaların birindedir ama dayanamadım işte. Sabırsızlandım biraz :)

Kitabı okumadım henüz ancak kendimdeki enerjinin farkında biriyimdir ve genelde ellerimi birbirine çekmek, vücudumun bir takım yerlerinde ağrı geçirmek için filan kullanmaya çalışırım eskiden beri. Tabii buraya gelince başarı oranım da arttı. Ancak az önce ilk kez kendimce bir iki nokta denemesi yaptım ve ayrıntılarını yazmak istiyorum. Bu acaba ellerimin birbirini çekmesi mi yoksa becerdim demek mi? :)

Taptaze bir işsiz olarak az önce çalışmak istediğim bir yere iki nokta uygulamaya çalıştım. Sol dizimde bir noktayı kendim, sağ dizimde bir noktayı da o işyeri olarak belirledim. Oranın aktif çalışanı olarak kendimi mekanın içine koydum ve kendi gözlerimden görmeye çalıştım içeriyi. Sağ elim dizime yapıştı, bu mıknatıs etkisini daha önce hiç hissetmemiştim. Muhteşem bir duygu. Neyse, bir süre uğraştıktan sonra ( araya girmeye çalışan bilincimi kovmakla özellikle :D ) ikisinin arasında bir bağ kurdum sanırım. Ve "kendimi" (yani sol elimi ) "oraya" (yani belirlediğim noktaya ) varıyormuş gibi hayal ettim. Sanki sol elim oraya varınca dileğim gerçekleşecekmiş gibi bir hisse ve coşkuya kapıldım. Nedense içimden de belirli bir tarih geçti. Engellemeye, daha öne almaya çalıştım önce, sonra bağlantıyı kaçırırım korkusuyla serbest bıraktım. Sonra kendimi tamamen serbest bıraktım ve birbirinden oldukça uzak olan ellerim birbirlerini çekmeye başladı. Sağ elim dizime yapışık, sol elim hareket etmeye başladı. Benim yardımım olmadan ilerlemez düşüncesi ve tabii ilerlesin bari yardım edeyim de şeklindeki "bilinçli" ataklarımı kova kova olanları izledim. Elim bir şekilde yolunu buldu ve gitti tam da belirlediğim noktaya ulaştı. Ancak dediğim gibi, bilincim çok fazla devreye girdi. Kovdum sanıp aslında kendim götürmüş olabilir miyim onu oraya, bu birinci sorum. İkincisi, kendim için belirlediğim nokta sol bacağımdı, neden onu daha sonra elimmiş gibi varsayıp o noktaya ulaşma ihtiyacı hissettim, yine bilinçle alakalı bir şey mi? Yoksa bütün bunların hepsi ellerimin arasındaki çekimle mi alakalı? Zira ondan önce ellerimi birbirine çekmekle ilgili mini bir oyun oynamıştım. Of, çok uzattım biliyorum ama siz alışkınsınızdır benim gibi acemi meraklı tazelere

Umarım en kısa sürede cevap alırım sizden çünkü çok merak ediyorum doğru yolda mıyım diye :)

Sevgilerimle.

Ah, bir de bugün kızımın karnı ağrıyordu. Biraz uykusu var gibiydi ama uyku saati değildi.Enerjimi ona yoğunlaştırıp karnının ağrısını almaya çalıştım, uyudu dizlerimde. Eve çıkınca uyandı. Karnın nasıl, ağrıyor mu diye sorunca da geçti anne dedi
Bilge İnan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla