Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2009, 11:38 PM   #30 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Arkadaşım bu konuyu çok takmışsın kafana gerçekten.Ben çiriknsin ya da yakışıklısın diye yorum yapmıycam çünkü kafana birşey yerleşmiş ve sen bunu beyninde aşmadıktan sonra kim ne derse desin inanmayacaksın.Ama şunu söylemeliyim ki yakışıklılık pek birşey ifade etmiyor inan ki.Çünkü zaten güzellik ve yakışıklılık ilk izlenim için çok önemli sadece.Konuşmaya başladığın an daha önemli.Bu benim için böyle ayrıca bi çok yerde de okudum.Yani şöyle düşünelim ben bir partideyim mesela.Çok yakışıklı bir erkek görüyorum belki de ilk görüşte aşk!!Ama sonra yanıma geliyor heyacanlanıyorum rüya mı gerçek mi ayırt etmeye çalışırken ağzının koktuğunu farkediyorum.Ayrıca daha iki kelimeyi bir araya getirip adımı soramıyor!!O kadar güveni yok ki kendine konuşurken terliyor.Böyle bir yakışıklıyı kızların biçoğu istemez emin ol.Ama geçenlerde bir film izlemiştim bi Fransız filmi.Başroldeki adam çok çirkindi(bunu yanlış anlama kendini öyle gördüğün için bu örnek geldi aklıma, ilk gördüğümde böyle düşündüm onun için standartlara göre gerçekten vasat bir insandı), bir otelde barmendi.Ve bir gün otele gelen bi kadınla tanışıyor ona aşık oluyor ama kadın para peşinde koşan genç güzel bir bayan.Tabiki barmenin parası ve ve yakışıklılığı olmadığı için kabul etmiyor ilk başta.Ama sonra barmen kendine bakmaya başlıyor kıyafetine dikkat ediyor,kendine güveni gelince konuşması filan da değişiyor tabi.Sonra kız da barmene yavaş yavaş aşık olmaya başlıyor.Adam yine aynı adam fizik olarak bir değişiklik yok ama kendine olan güveni ve bakım onu tamamen farklı biri yapıyor.Ben bile 'Aaa bu çok karizmatik oldu yaa!!' dediğimi hatırlıyorum.
Eğerki birşeyler yapmak istiyorsan, kendini sevmekle başla işe gerçekten.Secret kitabını okuduysan orda adını hatırlamıyorum ama zenci bi kadın vardı.O da benzer şekilde kendini sevmiyormuş.Ve sonra demiş ki kendine 'Ben kendimi sevemiyorsam beni kim neden sevsin ki??Öcelikle ben kendime aşık olmalıyım ben kendimi sevmeliyim..' Gerçekten de haklı..Ve sonra o kendin aşık olduğunda herkesten övgüler almaya başlamış.Sen kendi hakkında ne düşünüyorsan insanlar da onu düşünüyorlar emin ol.Belki garip ama durum böyle.
Kendini sevmen dışında genç bir bayan olarak naçizene fikirler verebilirm eğer ki kabul edersen:)Sanırım bu somut şeyler de yardımcı olabilir sana.Mesela ilk etaptaki elektrikten sonra erkeğin konuşması nasıl,kendini yetiştirmiş mi,olgun mu,bir kızın ruhundan anlayabilecek gibi biri mi,değer verilebilcek değer verecek bir insan mı, nazik mi,oturmasını kalkmasını biliyor mu...gibi kritelere hassasiyetle bakılıo:)Yani bu konularda kendini yetiştirmelisin.Belki komik ya da saçma şunu bunu yap demek ama bence bunlara da dikkat edersen faydalı olabilir herşeye rağmen yazmak istedim.Çünkü ilişki ciddileşince insanı insan yapan değerler yakışıklılıktan ya da güzellikten çok çok daha ön planda oluyor.Seni biri beğenecek ama sırf yakışıklı olduğun için kabul ederse zaten o ilişki çok kısa süreli olur bu çok aşikar bi durum.
Bence kadınlar süs niyetine yanlarında gezdirecekleri karizmatik,havalı ve bencil erkekler yerine kendilerini anlayan ya da en azından anlamaya çalışan,onlara değer veren gerçekten yüreğiyle sevebilen,konuşabildikleri erkekler ararlar.
Diğer arkadaşların tavsiyelerini okuyamadım tamamiyle.Bazı konularda tekrarlar yaptıysam özür dilerim.