Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2009, 02:50 AM   #5 (permalink)
nick1
Teğmen

Tesekkür: 65
45 Mesajinıza toplam 387 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nick1 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
tugcem07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar çörekotu inanılmaz bir mucize.Kilo vermek isteyen içinde kilo almak isteyen içinde doğru kullanıldığında çok etkili bir yöntem.Aşağıda belirteceğim uygulama dr.ömer çoşkun tarafından araştırılmış ve açıklanmıştır.
Biz bu uygulamayı annemle birlikte denedik ben kilo almak için annemse kilo vermek için kullandı ve kesinlikle faydasını gördüğümüzü belirtmek istiyorum.Uygulaması şöyle oluyor.Eğer kilo vermek istiyorsanız yemeklerden yarım saat önce bir çay kaşığı çörekotu yiyorsunuz.Yalnız yerken dişinizle parçalayarak yemeye çalışın.Çünkü kilo vermeye yarayan madde ancak çiğnendiğinde açığa çıkabiliyormuş.Bunun tam tersi olarak da aramızda ben gibi kilo almaya uğraşan arkadaşlarımızda olabilir.?
çörekotunu bu doktorun dediği şekilde birkaç gün tüketmeye çalıştım kesinlikle tansiyonu düşürüyor ve her defasında ölecek gibi oldum, yaşama devam etme isteğim nedeniyle bu mide-kalp beyin fesadı geçirticek formülü sonsuza dek rafa kaldırdım.Paylaşımınız için teşekkürler ancak böyle de bir gerçeği var bu bitkinin..
nick1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla