Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2009, 07:26 AM   #14 (permalink)
SinanATASOY
Teğmen

SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 193
137 Mesajinıza toplam 995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud of

Zaten nefes kısımlarında benimde kafam karıştığından gelişmiş tekniklere geçmeden eğitime gittim ve tarifle çok daha kolay olduğuna kanaat getirdim.. Kuantum enerjisi haanın hareketiyle paraleldir.. Ne kadar çok hava hareket ettirirsek nefes alıp verirken enerjimizi o kadar yükseltiriz.. O yüzden ağızdan alıp veriyoruz nefesi.. Ateş nefesi en özet tabiriyle şöyle.. Dik durun, derin bir nefes alın karnınızı dolduracak.. O nefesi tutun ve üst solunumla hızlı şekilde 5-6 kez daha nefes alın yani tuttuğunuz nefesi körükleyin.. Sonra alabildiğiniz kadar nefesi alıp yavaşça bırakın.. Bu şekilde bile zor görünüyor.. En iyisi uygulamalı göstermek..