Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2009, 09:12 AM   #260 (permalink)
daada
Teğmen

Tesekkür: 634
43 Mesajinıza toplam 307 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
daada is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Pamukk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

9 Mart: "Başkalarına hizmet etmek senin yüreğinin kapılarını açar ve onların açık kalmasını sağlar. Sen karşılık beklemeden ve neşeyle daha çok verdikçe, sevgi de senden o kadar çok yayılır ve sen de kendine daha çok sevgi çekersin. Ne kadar sevgi verirsen, o kadar alırsın. Bu yasadır. Eğer sevgi sana hemen geri dönmezse bu yüzden cesaretin asla kırılmasın. Sadece bil ki er ya da geç bu gerçekleşecek, o yüzden sen sevgini akıtmaya devam et çünkü `hayır' hiçbir zaman sevgi için geçerli cevap değildir. Sevgi asla yenilmez. Sevgi bir salyangoz gibi değildir; o, geri çevrilip, reddedildiği zaman içine kapanmaz. O, öbür yüzünü döner ve yine sevmeye ve sevmeye devam eder. Sen bunu yapabilir misin? Bunu kendi gücünle yapamazsın, ancak her şeyi Benimle birlikte gerçekleştirebilirsin. Tüm zamanlarda Benim yardımımı iste ve Ben seni asla yanıltmayacağım. Göreceksin ki sen sevebilir, sevebilir ve hiçbir zorluk duymadan sevmeye devam edebilirsin."

Sevgili Pamuk,
Bugunu okuyunca işte bu demişsindir sende benim gibi !!bu kadar olur !!Pamuğun sevgisi dağılıyor hissediliyor.Ve farkettiler dedirtmiştir sana bu mesaj dimi ;)
Sevgimle..