Alıntı:
daada Nickli Üyeden Alıntı
Tüm mesajları okudum.Dün de kitabı aldım.(07/03/2009)Umarım kitabı en kısa sürede okuyup gerekli aydınlığa kavuşurum.Özellikle Storm bu başlık altındaki mesajları beni çok etkiledi.Katkısı olan herkese çok teşekkürler..
Eğer storm bu mesajımı görürsen anlamak için farkındalık için kişisel olarak nasıl bir yol izlemeliyim bu kitap dışında neler okumalıyım sence?
Sevgimle. |
Merhaba,
Farkındalık için, duygulardan ve arzulardan arınmayı öğrenmelisin. Serbest bırakma konusunda derinleşmelisin. Bu gerçekleşmeden yapılmaya çalışılan çekim yasası, bedel yasasını devreye sokar. Arınmadan çektiğin herşeyin bir bedeli vardır. Arınmışlık düzeyimiz artar ise istek kaybolur, artık falanca şeyi istiyorum, filancayı istiyorum gibi bir şey oluşmaz, sadece ihtiyaç hali (yani objektif bakış - farkındalık açığa çıkar) ve böyle olduğunda gerçekten o anda hayatında ihtiyacın olan şeyler tam ihtiyaç duyduğun şekilde (arzu içermeden ve artık istek olmadığı için, hayal kırıklığıda içermeden) hayatında ortaya çıkar. Bunun içinde başlangıç olarak şu kitapları okumanı tavsiye edebilirim: sedona yöntemi - hale dwoskin ve rüyadan uyanmak - michael langford
Sevgiler.