Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2009, 03:28 PM   #254 (permalink)
didle
Teğmen

didle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 118
44 Mesajinıza toplam 314 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
didle has a spectacular aura aboutdidle has a spectacular aura aboutdidle has a spectacular aura about

günlüğünü yeni bitirdim... gerçekten çok güzel!!!... sitede ilk defa bi günlük okudum. çok ii bi fikir olduğunu söylemeden geçemicem. bu kadar yazıdan sonra herhalde tek bi kelimeyle özetlersem "cesaret"i gördüm diyebilirim. hep bi cesaretle yeni başlangıçlar yapmışsın. (umarım yanılmıyorumdur.) inş. ben de hayatımda senin gibi cesarete yer verebilirim. çok etkilendiğim bölümler oldu. Bu arada kızınla olan ilişkin annemle yaşadığım ilişkiyi hatırlatıyor bana..(duygulandım galiba annemle babam ayrı, uzun bi süre annemle yaşadım)şu an annemle ayrıyız ben istanbula taşındığım için.. yaşadıklarımız, yaşayacaklarımız ilişkimizi zorlasa da annemi çok seviyorum. o hep derdi evlenince anneni daha iyi anlarsın diye. yaşadıklarım ve buranın verdiği farkındalık yavaş yavaş ipuçları vermeye başladı ... öncelikle sana cesaret ve paylaşımların için teşekkür ederim.

çok memnun oldum.
sevgiler...
didle isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla