09-03-2009, 03:46 PM
|
#33 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| didle'cim okuyup okumadığımdan emin olamadığım bir kitap ismi geldi aklıma mesajını ilk okuyunca.."Hayalleri Olanlar Asla Uyumaz"" bende de böyle birşey var işte.. okuduğum kitapları unutabiliyorum.. kitaplığımda olan bir kitabı başka bir zaman tekrar gidip satın alabiliyorum canım çok teşekkür ederim ..mutlu ettin beni..gerçekleştirdiklerim, gerçekleştirmek istediklerimin sadece bir kısmı.. hep birlikte güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah.. istedikten sonra yapılamayacak hiç bir şey yoktur fikrini savunmuşumdur her zaman.. bu senin içinde geçerli sevgiler Alıntı: didle Nickli Üyeden Alıntı
Hacettepe grafik mezunuyum.tasarımcıyım. aynı zamanda art direktör ve illüstratörüm. Reklam ajansımız var. İşimi çok seviyorum ama hayallerim bunlarla sınırlı değil.
(gülmeyin)dünyaca ünlü bi tasarımcı olmayı seçiyorum.(yeni yeni alıştığım bi kelime) aksesuar tasarımıyla ilgili markamı oluşturmak ve bu markanın satış pazarlamadan tutunda ambalaj tasarımına kadar ilgilenmek istiyorum. umarım bi gün gerçek olur. bu siteye üye olduğumdan itibaren inancım arttı. Hedefleri gerçekleştirme konusunda sizden örnek alacağım çok şey var( özellikle sanemce,) telkinlerin faydasını görürümde hedeflerimle ilgili erteleme huyumdan vazgeçerm | |
| |