Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2009, 10:55 PM   #22 (permalink)
justagirl
Üsteğmen

justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold

merhaba bymehmet..
yaptığın tüm tespitler o kadar yerindeki. kişisel gelişim sürecine yabancı şimdi farketmiş değilim. şundan 3 sene öncesine kadar okuyordum.takriben 3-4 sene önce başladı her şey. cinsellik hayatıma girdikten sonra herşey değişmeye başladı. o zamandan beri hep dalgalanmalar oldu hep. kendimi açtığımda çok güzel şeyler oluyordu. düşündüğüm her şey karşıma çıkıyordu. çekirdek inançlar diyerek bana çok önemli bir yol göstermiş oldun. evet suçluluk duygularımın nedeni temeldeki inançlarım. şimdi geliyor teker teker örneğin geçmişte yaptığım yanlışlar için cezalandırılmam gerektiği. bir nevi cennet cehennem fikri. haklısın temeller yanlış. temeller değişmeli. ben hep değişmek istiyordum ama yolu nedir bulamıyordum. o iftira korkuları hep yaşadığm şeyler benim. haklsın hep geçmişe takılı kalmamdan bunlar kendimi affetmeliyim. ilk olarak çalışmam gereken şey bu kesin karar verdim. kendimi affetmeliyim...

yazdıkların için ayırdığın değerli zamaniçin teşekkürler..
teker teker yazılanları hergün, tekrar tekrar okuyorum.. yanımda olduğunuz için binlerce teşekkürler