Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2009, 10:59 AM   #8 (permalink)
keskin_38
Teğmen

Tesekkür: 210
7 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin_38 is an unknown quantity at this point
Standart Perime Teşekkürler,İstanbul senide unutmadım...

Perime Teşekkürler,İstanbul senide unutmadım...

Her ne kadar ömrüm İstanbul’ da geçmiş olsada, sevemedim ben istanbulu, kalabalığından, belki biraz kabaca ama kirliliğinden vs. Benim için İstanbul büyük bir beton yığını.Her ne kadar sevemesemde benim de bir teşekkür borcum oldugunu biliyorum “İstanbul” sana.Beton yığınları ıle dolu kucagında bana Beyaz gelinciğimi(Perim) sunduğu için, Beni geçmiş korkularımdan uzaklaştıran cennetin en güzel rengini gözlerinde taşıyan koruyucu Meleğimi verdiği için,Renklerin en güzellerini içinde bulunduran Beyaz rengimi bana verdiği için, Paslanmış çürümekte olan kalbimi sevgisi ile doldurup altına çeviren sevdiğimi buldurduğu için çok teşekkür ederim sana ey “İSTANBUL”.Ve Allah(c.c.)ıma şükrediyorum bana cennetinden bir melek gönderdiği için.Belkide birer zayıf halkaydık ikimizde ama güçlü haklam hep oydu benım hayatımda.Gücümün tükendiği yerde gücüm sabrımın tükendiği yerde sabrım oldu.Yanımda olsa da olmasa da her gün ona yeniden aşık olarak uyanıyorum.belki inanmayacaksınız ama geçmişte arkadaşlarımdan dostlarımdan çok darbe aldığımdan yıllardır bana sevgiliden ziyade benim tek arkadaşım tek dostum oldu ve yakında eşim olacak.Beni herşeyden çok sevdiğin için sana çok teşekkür ederim sevdiğim Perim...
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg kıyamam sana.jpg (7.0 KB (Kilobyte), 4x kez indirilmiştir)
keskin_38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla