10-03-2009, 12:42 PM
|
#10 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Asıl ben sana teşekkür ederim bitanem. Çok duygulandım yazdıklarını okuyunca. Konu İstanbul a AŞk tı ama biz biraz saptırdık galiba. Ama olsun benim İstanbul u sevmeme sebep olan senin varlığın.Sen oldugun için seviyorum ben İstanbul'u.İyi ki geldim İstanbul'a iyi ki seni tanıdım. İyi ki girdin hayatıma.Gİrdin ve hayatın ne olduğunu öğrettin bana. Senden önce yaşamıyormuşum, seninle öğrendim ben yaşamayı.Seninle öğrendim ben yaşamanın güzelliğini.Seninle öğrendim ben gerçek sevgiyi. Sen öğrettin bana sevmeyi, ne olursa olsun vazgeçmemeyi. Bunları sana defalarca söyledim zaten ama şimdi tekrarlamak gereği hissettim.Bunca insanın şahitliği ile Seni Seviyorum diyorum tekrar. Seni Seviyorum keskin_38. Senle dolu, mutlu,huzurlu,sağlıklı yarınlar diliyorum rabbimden... Doğan her yeni günle içimizde yeşerttiğimiz sevgi çiçeklerimiz hiç solmasın. Her günümüz birbirinden aydınlık olsun... Ay utandım mı ne Hayatım değişti ailesi sizleri de seviyorum Alıntı: keskin_38 Nickli Üyeden Alıntı
Perime Teşekkürler,İstanbul senide unutmadım... Her ne kadar ömrüm İstanbul’ da geçmiş olsada, sevemedim ben istanbulu, kalabalığından, belki biraz kabaca ama kirliliğinden vs. Benim için İstanbul büyük bir beton yığını.Her ne kadar sevemesemde benim de bir teşekkür borcum oldugunu biliyorum “İstanbul” sana.Beton yığınları ıle dolu kucagında bana Beyaz gelinciğimi(Perim) sunduğu için, Beni geçmiş korkularımdan uzaklaştıran cennetin en güzel rengini gözlerinde taşıyan koruyucu Meleğimi verdiği için,Renklerin en güzellerini içinde bulunduran Beyaz rengimi bana verdiği için, Paslanmış çürümekte olan kalbimi sevgisi ile doldurup altına çeviren sevdiğimi buldurduğu için çok teşekkür ederim sana ey “İSTANBUL”.Ve Allah(c.c.)ıma şükrediyorum bana cennetinden bir melek gönderdiği için.Belkide birer zayıf halkaydık ikimizde ama güçlü haklam hep oydu benım hayatımda.Gücümün tükendiği yerde gücüm sabrımın tükendiği yerde sabrım oldu.Yanımda olsa da olmasa da her gün ona yeniden aşık olarak uyanıyorum.belki inanmayacaksınız ama geçmişte arkadaşlarımdan dostlarımdan çok darbe aldığımdan yıllardır bana sevgiliden ziyade benim tek arkadaşım tek dostum oldu ve yakında eşim olacak.Beni herşeyden çok sevdiğin için sana çok teşekkür ederim sevdiğim Perim... |
__________________ Her geçen gün kendimi, her açıdan DAHA İYİ hissediyorum :) |
| |