Alıntı:
kutup-yıldızı Nickli Üyeden Alıntı
Sağolun arkadaşlar...
Hayallerimi yazdım şimdiye kadar..Biraz da geleceğin gerçeklerinden değil, şimdinin gerçeklerinden bahsedeyim
Dün akşam Elvan Demirkan'ın 'Hayatla Mücadeleden Yaşama Geçiş' kitabından yoga hareketlerinden ilk 3 hareketi nefes alma tekniğiyle beraber uygulayabildim 10 dk kadar. Daha fazlasına gücüm yetmedi ama yaptıktan sonra acaip bi rahatlama ve dinçlik hissettim. Ciddi negatif enerjiyi aldığını hissettim. Bu yoga güzel bişeymiş hakkaten, sevdim ben. Devam edeceğim inşallah..
.......'yı. |
Tekrar merhaba!!
Yoga da önemli olan kendini dinlemen ve meditasyon. Her harekette nefesine ve varlığına odaklan. Zihnin bomboş olsun. hoca olmadan bu hareketleri yapıyorsan Kesinlikle bedenini dinleyerek hareket etmelisin. zaten öle de yapmışsın
10dk dayandım demişsin. devam edersen yavaş yavaş esnersin zaten. Ayrıca çok sevindim başlamana. evde yapıcaksan tv dede gösteriyorlar.ya da bi dvd edinmelisin. güneş selamını öğrenmeni tavsiye ederim. hersabah yaparsan güne çok mutlu başlayacağına garanti veriyorum.
Umarım sigarayıda bırakabilirsin. önemli olan kendine inanman. Telkinlerin faydalı olacağına eminim...
sevgiler...