Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2009, 01:28 PM   #38 (permalink)
justagirl
Üsteğmen

justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold

merhabalar murat..
ben de senin gibi yeni başladım değişim sürecine. Senin tariflediğin kadar olmasa da benimde dış görünüşümle alakalı sıkıntıların oldu küçüklüğümden beri. yeteri kadar güzel olamamak.... etrafımızdaki her şey tvler, gazeteler, mağazalar, komşular, farkında olmadan anneler babalar güzel olmamız gerektiğini, güzel olmazsak hayata 1-0 yenik başlayacağımızı söylüyorlar. bize birini yada bir şeyi örnek gösteriyorlar. o olmalısın diye... eğer öğrenmeye başladığım bir şey varsa murat önemli olanın bizim kendimiz hakkında olan yorumumuz, fikrimiz olduğudur.
dayan olur mu? pes etme. biliyorum karnının ortasında bir yumruk var. ve içinde bir şeyler var değişemezsin diyen. değersiz hissediyorsun kendini. bende de var o yumruk. ter basıyor bazen beni. seni çok iyi anlıyorum çok. dayan olur mu? geçecek, geçti...