Tekrar merhabalar
bakalım kac gun olmus telkimleri dinleyeli hımm 17.gundeyim..Nelermi oldu guzel seyler oluyor.Bas agrılarım yok oldu..Daha bir huzurluyum mutluyum.Olumsuz konusmaları tamamen olmasa da buyuk bir kısmını cıkardım gunluk konusmalarımdan.Deli gibi su iciyorum istahımı engellemek icin kilo verme telkinlerini de ekledim.Henuz bir farklılık olmadı ama olacagını biliyorum.
Cocuklarım ve esimle daha fazla paylasımlarda bulunmaya basladık.Sohbetler ediyoruz telkinlerin tv yi hayatımızdan cıkarmakta buyuk bir etkisi oldugunu soyleyebilirim.Temizlik aman allahımmm bu ne enerji bendeki evi temizleye temizleye pırıl pırıl yaptım....Erken uyanıyorum ve mutlu uyanıyorum.Arkadaslarıma ha bire bu siteyi site demek yanlıs olur benim huzur duydugum ikinci evimi tavsiye ediyorum.Buyuk ogluma dinletiyorum elimden geldigince olumlamalar veriyorum kendisine ve gercekten fark var oglumda bu beni daha da sevindiriyor.
Ruyalarım guzellesti huzurlu..Enteresan olan ise ust uste birkac gun tava ve yumurta gordum:)))Yorumunu arastırdıgım da bosa vakit gecirmek gibi bir anlam cıktı.Gecmiste sanırım bosa gecirmis oldugum zamanlarım mesajıydı.
Her sey cok guzel olacak.... Hepinize tesekkur ediyorum tekrar ve tekrar:))) |