AVCIERİ,
Arkadaşım belki doğru belki yanlış anlattıklarına katılıyorum ama bir yönden de katılmıyorum.
Ben Doğru Eşi bulduğuma inaniyorum ki şöyle kısaca bende birşeyler yazmak istiyorum.
Bayanlar elbetteki erkeklerden tecrübelidirler çoğu anlamda, kesin kararlar verirler biz erkekler gibi boş karar verip ikincisini denemek istemezler, bir eşya alımında önemli bir karar vermede vs.
En ufak seyde bile ağlayarak erkekleri alt ederler dedıklerını yaptırırlar ve sonunda evlilik arefesinde onursuz bir ayrılık olur dedin.Mutlaka çevremizde gördüğümüz şeyler bunlar.
Bayanların dilinden anladıktan sonra ne ucurumlardan ne dönülmezlerden dönülür ki, bu bayanlar için de geçerlidir erkek dilinden anlama.Ben bunu biraz geç anlamış olsamda artık o dili konusabiliyorum
ve bu dilin kökü kalbinizdeki sevgidir.
Çıkardığın sonuca hiç katılmıyorum ki bunu arkadaşlarımızda anladılar.örnek te vermek istiyorum ben yemekte bir dolma yaptıgını düşün birerini eşine ver içi sende kalsın olurmu böyle sey olmaz bence.Şüphecilik desen iyi bir ilişkinin olmayacaklarından.Saygı sevgi güven olmazsa Aşk olmaz o...
İmkansızın peşinde olmanda çok güzel
bende imlansız derdım bır zamanlar ve imkansızımı buldum sonunda...
Hatalarım yanlışlarım olduysa affola...