Arkadaşlar programlar son derece kolay anlaşılabilecek (çok ufak bir emek istiyor
LÜTFEN BAKINIZ GOETHE ETKİSİ...) programlar...Ben bir ara kullanmıştım,şimdi
kullanmıyorum...İngilizce probleminiz için
Google Çeviri
ve/veya
RapidShare: Easy Filehosting
işinizi görür... Sadece Zihin Haritası programı (Mind Mapping) komplikedir...
Mind Mapping by Tony Buzan ? iMindMap? Official Mind Map Software ,
[ame=
,
Study ConceptDraw MINDMAP ,
http://download.conceptdraw.com/mate...export_win.wmv ,
YouTube - ConceptDraw
google de sınırsız kaynak var ama tabii ki yeterince isterseniz ama harcadığınız emeğe
değecektir...
Goethe Etkisi :
İnsanın herhangi bir şeye kendini adayana kadar tereddüt,geri çekilme şansı vardır....Ama birisi kendini ADADIĞINDA kader harekete geçer....Başka türlü gerçekleşmeyecek bir sürü şey insana yardımcı olmak üzere gerçekleşir....Kararı takiben bir olaylar dizisi ortaya çıkar,kimsenin hayal bile edemeyeceği bir yönde çeşitli olaylar,mutlu tesadüfler bir anda ortaya çıkmaya başlar...KENDİNİZİ ADAMANIZ ve SONSUZ ÇABA GÖSTERİP,EMEK HARCAMANIZ EVRENİN SİHİRLİ SIRRIDIR..UNUTMAYIN EVREN HİÇ BİR ŞEYİ KARŞILIKSIZ VERMEZ...vE KARŞILIKSIZ ŞEYLER GEÇİCİDİR BUNUN İÇİN KALICI ETKİ DOĞURMAZLAR...Çevrenize bakın en başarılar yaptığı işe KENDİNİ ADAYIP EN ÇOK EMEK HARCAYANLARDIR…BILL GATES,EDISON,TAYYIP ERDOGAN-Kendisine kesinlikle oy vermem!!!(Günde kaç tane miting düzenliyor,hiç dikkat ettiniz mi?)LEONARDO DA VINCI,DAVID BECKHAM(Maçlardan ve antrenmanlardan sonra bile antrenman yapıyor bir de bizim üstün yetenek Sergen Yalçın'ın kariyerine bakın...),FATİH TERİM(Spor akademisinden vb mezun olmamıştır),Ünlü basketçi LARRY BIRD(Tüm maç ve antrenmanlardan sonra saatlerce antrenman yapmasıyla bilinir),Ünlü işadamlarına bakalım hemen hemen hepsi günde 20 saate yakın çalışmalarıyla mı tanınırlar yoksa gördüğü ,yetiştiği eğitimlerle mi?Dünyanın ilk 50 zengin listesinde sadece bir üniversite mezunu vardır(o da Microsoft’ta çalışıyor yani üniversiteyi yarım bırakmış birisinin yanında).Yine en iyi basketçi,futbolcu,fotoğrafçı,aşçı vb ne olursa olsun bir Başbakan,Cumhurbaşkanında daha fazla para kazanması ve yaşamda daha mutlu olması bir tesadüf mü? MUTLULUKLAR DİLERİM...