Konu
:
Huzura Yolculuk
Tekil Mesaj gösterimi
11-03-2009, 01:36 PM
#
65
(
permalink
)
huzurr
Teğmen
Tesekkür: 104
85 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Herkese yüreğimin taaaa derinlerinden sevgi ve ışığımı ve selamlarımı iletiyorum
Çoookk güzel haberlerle geldim yine ben ve tabiki yine bu güzel siteye minnettarlığımı iletmeden geçemeyeceğim...
Şimdii güzel haberlerimi vermeye başlıyorum Ankaradan döndükten sonra kendimi sıkı bir çalışmaya tabi tuttum egzersizler telkinler olumlamalar farkında kalma çalışmaları ve bir bir güzel sonuçlarını almaya başladım.
İki hafta kadar önce annemle aramızda bir tartışma geçti bunun üzerine annem benimle konuşmak istedi herhangi bir sıkıntım olup olmadığını sordu ve biz ilk kez ogün iki arkadaş gibi sohbet ettik geç kalınmış bir sohbetti ama olsun hiç gerçekleşmeyedebilirdi ama konuştuk. Ben yıllardır sakladığım gizli aşkımı ona bir çırpıda anlatıverdim.
Tabi bu cesareti annem verdi bana güzellikle olgunlukla karşıladı. Benim artık bir birey olduğumu bir sevgilimin olmasının gayet normal olduğunu söyledi. Bundan sonrası için ondan habersiz birşey yapmamamı ve herşeyi ona anlatmamı istedi. Senin için yapmamı istediğin birşey varmı dedi ve ben şimdilik hiçbirşey olmadığını söyledim. Bu güzel diyalog mutluluktan beynime öyle bir kazındı ki anlatamam.
Şimdi gerçekten çok rahatım üzerimden bir yük kalktı sanki annemle paylaşabiliyorum herşeyimi. Gerçekten çok rahatlatıcı oluyor.
Şimdide geçelim öbür habere. Annem ve babamın ayrı olduğunu sanırım daha önce yazmıştım. Ben bir yaşındayken ayrılmışlar ve annem taa ki bu zamana kadar evlenmeyi düşünmemiş. Bir hafta kadar önce bir talibi çıktı canım anneciğimin
ve ilk bana anlattı benim onayımı almak istedi ve bende ona "Hayatımızda çıkan fırsatları asla geri çevirmemeliyiz bu fırsat senin için dönüm noktası olabilir" dedim. (Dersimi iyi almışım
) O kişiyle tanışmasını ve bir süre flört etmesini söyledim eğerki o insanın yanında mutlu ve huzurlu olabiliyorsan evliliği de düşünürsün dedim. Sonra hepimiz tanıştık damat beyle
hepimizin kanı ısındı şimdiye kadar nerdeydin be adam şimdilik herşey gayet iyi gidiyor. Henüz birbirlerini tanıma aşamasındalar. Burası küçük bir şehir olduğu için dedikodu olmasın diye aramızda söz yapıcaz iki haftaya kadar.
Canım anneciğim sonunda aradığı mutluluğa huzura kavuşacak sanırım onun adına öyle seviniyorum ki anlatamam yıllardır tek başına verdiği hayat mücadelesi sona erecek inşallah. Yıllarca evimizin hem erkeği hem kadını oldu maddi manevi çok sıkıntılarımıza katlandı sırtında taşıdığı ağır yükle eğildikçe eğildi canım annem ama artık onun için hayırlısıyla yeni bir hayat başlıyor özlemle hayalini kurduğu günler onu bekliyor.
Annemin başlayacağı bu yeni hayattan hepimize birazda olsa pay düşüyor bizim içinde değişiklik olacak yeni insanlar tanıyacağız yeni yerler göreceğiz.
Hepimiz için dönüm noktası olacak bu yeni yaşam tarzı.
Bir söz vardır; "Hiçbir şeyi değiştirmezsen hiçbir şey değişmez." Ben bu site sayesinde çok şey öğrendim çok şey keşfettim hem kendim yararlandım hem etrafımdakileri yararlandırdım olumsuz düşünceyi hayatımızdan çıkartmaya çalıştım ve annemde bu sayede bu güzel günlere nail oldu. Yüce rabbim herkes için hayırlısını versin böyle mutlu günleri herkese yaşatmak nasip etsin.
Bugünlükte benden bukadar yine güzel haberlerimle görüşmek üzere sevgi ile kalın...
huzurr nickli üyeye özel mesaj gönderin
huzurr - Daha fazla Mesajını bul