Alıntı:
justagirl Nickli Üyeden Alıntı
bu dalgalanma hissi benim inanılmaz enerjimi alıyor. baş ağrılarım cabası. bazen otistik çocuklar gibi bakakalıyorum ekrana yada herhangi bir yere.
gel-gitler arasında sakinim. ama bri başladımı muhakkak ağlama krizine giriyorum. hıçkıra hıçkıra nefessiz kalarak. burası olmasa ne yapardım bilmiyorum?! nereye yazar kimden cevap beklerdim? bayram sabahı kırmızı ayakkabılarını giymek için sabırsızlanan küçük kız gibi birilerinin bir şeyler söylemesini bekliyorum.
yeter artık geçmesini istiyorum... |
Kişiden kişiye değişmekle birlikte aslında ağlamayı dalgalanmadan saymıyoruz.Ağlamak değişimin gelişimin habercisidir.
Kimisi telkinleri ilk dinleyişinde ağlar.Kimisi bir ay sonra kimisi bir hafta sonra.
Ağlarken içinizde boğazınıza kadar gelen düğümlenmiş hisden kurtulursunuz.
Ağlamak kendimi affediyorum ben suçlu değilim demektir bir bakıma..
Bana haksızlık yapıldı suçlamaları kabul etmiyorum kendimi seviyorum demektir.Kendini affetmenin en güzel belirtisidir..
Tabii ki çevrede başkaları varken ağlamak rahatsız edici olabilir.Ancak yanlız başına bir köşeye çekilip ağlamak güzeldir.
Birde olayın mizahi yönüne bakalım.Ağlamak büyükler söz konusu olduğunda arınmadır.Ancak bu videoda ki bebek soz konusu olduğunda nedir siz karar verin.
[ame="