merhaba Merhabalar, herşeyden önce siteye yeni üye oldum. herşey için çok teşk ederim. çok faydalı olduğuna inanıyorum. ama kafama takılan bişey var. ego güçlendirici telkin içeriği ile ilgili; bazı olumsuz cümleler kelimeler ters etki yapmazmı?? bunu merak ediyorum.
bilgi verebilirseniz sevinirim.
Teşk.ler
Bu derin uyku süresince kendini çok daha güçlü ve çok daha hazır, çok daha uyanık, çok daha enerjik hissedeceksin. Her şeyden kolayca yorulmadığını duyumsayacaksın… çok daha az bitkin hissedeceksin. Cesaretin cok daha az kırılacak… kolayca depresyona giremeyeceksin (much less easily depressed). Her gün... çevrende, seni kendinden uzaklaştırabilecek her ne olursa olsun, sen her ne ile uğraşıyorsan, onlarla çok daha yoğun ilgileniyor olacaksın… bundan böyle kendinin ve karşılaştığın/karşılaşacağın zorlukların üzerinde bu kadar durmayacaksın… ve kendin hakkında çok daha az endişeli olacaksın. Kendinle ve hissettiklerinle çok daha az meşgul olacaksın. Her gün… sinirlerin daha güçlü ve daha hazır olacak. Aklın daha dingin ve açık olacak… duygu ve heyecanlarının kontrolün altında olduklarını giderek daha fazla hissedeceksin….. daha sakin… daha huzurlu olacaksın. Çok daha az endişeli olacaksın… ruhun daha az çalkalanacak…çok daha az korkacak ve çok daha az kaygılanacaksın… kolayca üzülmelerin daha da azalacak. |