Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2009, 01:15 PM   #12 (permalink)
justagirl
Üsteğmen

justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart 12.03.09

günaydın günlük
herkes için günün yarısı oldu ama ben daha yeni kalktım. değişik değişik rüyalar gördüm gene. gördüğüm rüyaların özü, birilerinin benim sırlarımı öğrenip başkalarına söylemesi ve benim utanmamdı. ama şöyle bir şey oldu rüyamdaki sırlarımı söyleyecek şişman ve çirkin adama gidip "ne biliyormuşsun? anlat bakalım bende bileyim? ne yaptığını zannediyorsun herkese söyleyerek?" dedim. bu iyi bir şey sanırım....

dünkü gibi değilim. durgunluk hali var sadece üstümde. yumruk dünden önceki boyutuna döndü. bu gece uyuyakalmışım telkinimi dinlemeden. saat 8 gibi uyandığımda açtım işte bu saate kadar uykuda dinledim.

uyumak ve yanlız kalmakla ilgili fikrimi değiştirmeye karar verdim. aynen redflowers'ın dediği gibi. yanlızlığı ve uyumayı kaçış olarak değil bir güç toplama olarak düşünücem. sonuçta yeni öğrendiğim bir şey var, durumları ve olayları iyi, kötü, güzel, çirkin, gerekli, yada gereksiz diye ETİKETLEYEN benim. temelde iyi de kötü de yok. of ya amma yanlış şey öğrenmişim.

dün ağlarken ve eski düşüncelerime dönerken bir şey farkettim aslında yeniden farkettim hatta emin oldum da diyebiliriz. bütün bu sorunlarımın kaynağı suç- ceza mantığından geliyor. dün ağlarken en yakın arkadaşımı aradım ona ağladım ya öyleyse ya böyleyse diyerek yeniden. bana "bunu yapan sadece sen değilsin. senin gibi olsam bende aynını düşünüp delirmeliyim." o zaman içimden bir ses yükseldi ve "senin herkes gibi davranmama nedenin hiç bir suçun cezasız kalmayacağına ve özellikle bu suç cinsellikle alakalı bir şeyse iki kat cezalanman gerektiğine olan inancın" buldum bymehmet işte bu.....

suç- ceza....
akabinde değersizlik,
akabinde güvensizlik,
akabinde korku...

not: bu mesaj için kendime teşekkür etmeliyim...