Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2009, 05:07 PM   #62 (permalink)
Kissa
Teğmen

Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Kissa is an unknown quantity at this point

selam değişim yoluna baş koyanlar :)
bir aydan fazla süredir telkinlerimi aksatmadan dinliyorum ve fakat hayatımla ilgili gelişmeleri burada paylaşmayı aksattım kusura bakmayın...
şubat başından beri hayatıma ilişkin farklı konularda bazen çok radikal bazen minik minik pek çok değişim yaşadım. başta bu kadar kısa sürede gerçekleşmeleri beni hayrete düşürüyorken, zamanla alışmaya başladım. sanki artık herşeyin köklü ve "olumlu yönde" değişmesi çok olağan birşeymiş gibi gelmeye başladı :)
belirlediğim hedeflere doğru çok hızlı yol kat ettim. bu kadar ilerlemeyi eski kafayla belki birkaç yılda sağlardım ve bu yönüyle buradaki telkinler, şimdiye dek boşa geçen yıllarımın boşluğunu telafi edercesine, dolu dolu ve ışık hızında değişimlerle donatılmış harika bir hayatı bana sağlamaya başladı. gün geçtikçe çok daha iyilerini de yaşayacağımı biliyorum zira istediğim herşeyi ben kurguladım ve bunların hepsi de "benim ve bütünün hayrı" için :)
olumlamalarımı yaptığımda artık bilinçaltımın bana ihanet edercesine karşı koymadığını bilmek de beni öyle rahatlatıyor ki anlatamam :)
inanılmaz güzel bir döneme girdim ve hepsini tamamı ile bu siteye borçlu olduğumu düşünüyorum.
tekrar tekrar teşekkür ederim...
Kissa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla