Sevgili günlüğüm, çok şükür oldukça iyi sayılırım. Tek sıkıntı nikotinin yoksunluk belirtileri ve istediğim gibi ders çalışamayışım..Daha ne olsun diyeceksiniz ama olsun herşey birden düzelmez, sabır da lazım..
Sigarayı hiç içmedim demek isterdim ama bant 2 gündür yapıştırmıyorum alerjiden dolayı..Günde 1 tane içtim, ikisinde de eski iş arkadaşlarımın lafı açıldığında öfkeyle içtim. Demek ki ne yapacağım? Sigarayla öfke, hüzün vb kötü duygular arasındaki bağlantıyı kopartacağım. Diğer zamanlarda gerginlik hasıl olduğunda nikotin sakızı alıyorum. Aslında bu yoksunluk belirtilerine hiç aldırmam başka zaman olsa, ama bi yandan da ders çalışıyorum. Ama şunu söyleyim; sigaradan uzak durdukça kendimi daha çok seviyorum, daha temiz ve daha sağlıklı hissediyorum. bağımlı olmanın verdiği zayıflığı hissetmiyorum artık. Sigarayı bırakmak için olan meditasyon kasetini bir kez dinlemiştim, onu da her gün dinleyeceğim bundan sonra..
Yoga hareketlerini yine yaptım bugün, gerçekten işe yarıyor. Fiziksel ve ruhsal denge konusunda çok faydasını göreceğim diye düşünüyorum.
Dersle ilgili kendime nasıl olumlamalarda bulunsam acaba? Motivasyon için bişeyler yapmalıyım..Bununla ilgili meditasyon kaseti falan olsa ne güzel olurdu..Veya Hayal ablanın çekim yasası meditasyonunu verimli ders çalışmak için de mi uygulasam? Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...
Sevgiler hepinize...