Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2009, 09:41 PM   #259 (permalink)
keskin38
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

tşkrler....
şimdi birşey daha sorucam

Çekim yasasıyla ilgili baska bir konuda isteklerimizi olmuş gibi düşünerek yazıstıgımız bır sayfada sunları yazmıstım...

pardon pardon çok pardon.
Az evvel Sevgili Yurdahal ın yazdıklarını okudum.bir bölümde diyor ki :
İsteklerini doğru formüller halinde evrene sunmalısın. Şimdiki zamanda istemek tek doğru kuraldır. “Ben sağlıklıyım”, “Ben zenginim”, Benim mükemmel bir ilişkim var”, Ben sevdiğim bir ortamda, sevdiğim işi yapıyorum” gibi cümleler olmalı. “…olacak”, “…sevecek” gibi cak/cek ‘le biten cümlelerden uzak dur. Aksi takdirde sadece isteme durumunu istemiş olursun ki, bu da sana sürekli isteme halinden başka bir şey getirmez.
Olmuş gibi davranmalısın. İstediğin her neyse, ona sahipmiş gibi yaşamalısın. İsteğinin gerçekleşeceğine dair olumlu bir ruh hali içinde olman önemli. Böyle davranırsan motivasyonun artar. Hayatına doğru olayları da beraberinde çekmiş olursun.

Şimdi son mesajlarımı geri alıyorum...

Haziran 2009 kpss deyim.soruları tıkır tıkır çözüyorum.içim çok rahat.endişem yok.panik yok.gayet rahatım.evde deneme yapıyormusum gibi sakin sakin çözüyorum soruları.

Ağustos 2009...Aaaa kpss sonucları acıklanmıs hemen netten bakayım....oleyyyy 90 aldım 90 aldım
Tercihlerime istanbul yazdım :)

Agustos sonu 2009. atama sonucları acıklandı simdi baktım vee o da nee:D İstanbul Büyükçekmece de bir okula atanmışım

Hemen gerekli evrakları hazırlayım da milli eğitim müdürlüğüne gideyim...
Ben öğretmen oldum dostlarr...darısı isteyen herkesin başına...

Şimdi ben bu haziran agustos eylül hepsini imgelesem yüzsüzlük mü yapmış olurum acep
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla