Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2009, 08:11 AM   #10 (permalink)
semkur
Teğmen

semkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 315
84 Mesajinıza toplam 711 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
semkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of light

Alıntı:
GüLüCüK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tam olanları yazıp birileri moral verir umuduyla girmiştim, şaşırdım..
2saat öncesine kadar herşey yolundaydı. Her günüm gayet iyi, sabah akşam hedeflerime ulaştığımı hayal ederek gün içinde de "-mış gibi" yaşayarak geçmekteydi-bu arada testlerime devam tabi..
Ta ki beyefendinin aramızdaki son bağı koparttığını görene kadar.. telefonunu kullanamadığı için internet vasıtasıyla haberleşebiliyorduk ama o bütün profillerinden, msninden silmiş beni. Nasıl bi aile baskısı bu aklım almıyor. N'apıcam peki şimdi ben? Elim kolum bağlı mı beklicem böyle? Az önceki ağlama seansına tekrar kapılıp herşeyi mahvetmek istemiyorum :(
merhaba Gülücük,
önünde kocaman bir hayat var. Hiç kimseyi bu pastanın merkezine oturtma canım. İnan bana tecrübe ile sabit.
hayattaki her seçim bir vazgeçimdir. Seni kaybetmeyi seceni kazanmaya çalışma çünkü o zaten kaybetmiştir. ne kalana git ne gidene kal de.. kalacal olan yerini gidecek olan yolunu çoktan çizmiştir. İşte bu gerçeği kabul ettiğimiz sürece mutluyuz canım. Biliyorum söylemek kolay yapmak zor. Ama bunu başaracaksın canım....