tünaydın günlük...
bu lafa da hep uyuz olmuşumdur ama neyse.. ne demekse tünaydın??!! şaşkın
saat 14.05 şu anda ben kalkalı yarım saat oldu.
dün içimi rahatlatacak bir şeyler oldu. sanki azıcık da olsa ikna olmuş gibiyim. bu beni ne kadar mutlu etti bilemezsin.. aslında ilk duyduğumda o kadar da mutlu olmadım yine bahaneler uydurdum şöyledir böyledir diye sonra biraz düşündüm sanırım rahatlıyabilrim. bu mutluluk haberini karnımdaki yumruğa veda etmek için kullanmayı planlıyorum. tam olarak gitmicek biliyorum ama en azından kaygılarımı azaltır.
okumaya başladığım kitapta (kuantum düşünce tekniği) -ki bu zaten bildiğim bir şeydi- başımıza gelen kötü şeylerin bizim gelişimiz için en önemli, en değerli zamanlar olduğunu söylüyordu. hatta yazar "bazen içimden kötü bir şeyler olsa da birazda algım açılsa diye düşünmüyor değilim" diye yazmış.
sanırım ben bu defa olana teşekkür etmek için kendimi zorlamalıyım. çünkü 18 19 yaşından beri ve bilerek unutmaya yokmuş gibi davranmaya çalıştığım değerli bilgileri hatırlamama neden oldu. bu bilgiler bir cankurtaran simidi olmamalı. olmicak. hayatımı ve benimle beraber olan diğerlerinin hayatını güzelleştirmek için kullanacağım bir araç olmalı. bu defa başıma gelenlere teşekkürler.....
çok ağladım ve ağlamaya devam etmek istiyorum. değişmek istiyorum. değişiyorum. bu sabah bir kedi gördüm dışarda bahçede oynuyordu. çok severim ben kedileri ama hiç böyle baktığımı hatırlamıyorum. benim hayatımda bu kısır döngülerin içerisinde 2 tane insan var dönüm noktaları diye adlandırabileceğim. kryon'un bir kitabını okumuştum. yuvaya dönüş. ordaki çocuğun da hayatı berbattı sonra tanrıyı,evi, kendini, sevgiyi, yaşamı bulma yolculuğuna çıktı. yolda bir sürü değerli bilgi edindi. biriyse, bu dünyaya gelmeden önce zaten nerede kiminle nasıl olacağımızı seçtiğimizi, bir nevi "kontrat" yaptığımızı ve bu kişilere teşekkür etmemiz gerektiğini çünkü onların tam da kontratlarına göre davrandıklarını, aslında kendi gelişimimiz için bunu bizim istediğimizi yazıyordu. buna inanıyorsam eğer teşekkür etmeliyim. şuan için gerçek anlamıyla teşekkür edebileceğimi sanmıyorum. ama anlıyorum....
ben aceleciyimdir. hemen olsun isterim her şey.. bu defa değişik bir his var üstümde yavaş yavaş olsun istiyorum her şey...
son olarak söyleme istediğim bir şey var; hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. buradan yazdıklarınız için de, özel mesajlarınız için de..
görüşürüz günlük.