Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2009, 09:22 PM   #17 (permalink)
justagirl
Üsteğmen

justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart 14.03.09

selam günlük
kara bulutlar biraz biraz dağılır gibi sanki. tam olarak içimdeki korkular geçmiş değil hala aklımın bir köşesinde varlar ama kesinlikle ve kesinlikle eskisi gibi güçlü değil. bu belirgin farkı anlayabiliyorum.

güzel gelişmeler oluyor hayatımla ilgili sanki şansım döndü gibi. hayır hayır yanlış düşünce şekli. şansım döndü!

kendimi kapana kısılmış hissettiğimde yada çaresiz yada korkmuş hemen içimden olumlamalar yapıyorum. bunu alışkanlık haline getirdim. bir bilge bana 21 gün aynı şeyi düşünürsen alışkanlık oluyor beyinde demişti şimdi bende o alışkanlığı yaratmaya çalışıyorum.

telkinler, subliminal flaşlarım ve içsel olumlamalarım dışında aslında pek bir şey yapmıyorum. iki gündür kitap okumaya çalışıyorum ama okuduğum yeri tekrar tekrar okumak zorunda kalıyorum dikkatim dağınık.

telkinleri dinlemeye başladığımdan beri hiç bu kadar başağrısı çekmemiştim. bunu işe yaramaya başladıklarına yoruyorum. malum herkeste etki süresi ayrı. benimki de 15 güncükmüş karar verdim suçluluk ve ego telkinlerinin dinleme sürelerini uzatıyorum. aa bak uzatıcam demedim, uzatıyorum dedim tutum mu değiştirmiş oldum acaba?

bugün tarzını sevmediğim biriyle aynı odada oturmak zorunda kaldım. argo olacak ama kızaaaaaa kıııllll oldumm. sonra birden içimden bir ses " he he he sen o kızda kendini gördüğün için uyuz olmuş olmayasın şeker?" hmmm dedim galiba içses haklı. sustum. yargılamamaya çalıştım ama gene de yaptım.

bu karnımdaki yumruk var ya duruyor ama daha zayıf. o rahatsız edici flaşlar arada geliyor ama bir şey farkettim sanırım ben önüme gelmelerini hemen gitmemelerini istiyorum. yanlız ayıramadığım bir şey var bunu gelişim sürecimin yavaş ve ağırdan olması için mi yapıyoruuuum yoksa acı çekme isteğimden kendimi hala değersiz acı çekmeye layık-mahkum görmemden mi? (biri bunu cevaplayabilirse makbule geçer)

merto'nun reklam spotları beni inanılmaz eğlendiriyor. bugün ciddi olmam gereken bir yerde gelecek hedeflerinden bahsedilirken (ay hala gülüyorum) birden içimden dedim ki "eğer olumlar ve inanırsam (kdt) olurum." sonra reklamlar başladı beynimde eheh

daaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn
justagirl bir kaç ay içinde hedefine ulaştıııııııı
(yine süperman kıyafeti içinde kocaman bir masanın arkasında oturan ben)
justagirl sizde yapabilirsiniz diyoorrrrr
işinizde yükselmek mi istiyorsunuz justagirl'ü arayınnnn derdinize deva olsun 4441 SOS
çok eğlenceliydi. herkesin içinde hayalden sonraa hehe diyince garip oldu tabi. deli mi neee? bakışını yakaladım bir kaç kişide şimdi ne yalan söyleyeyim. aman bana ne?...

bir bilge bana uykumdan önce kötü düşünürsem gece rüyamda beynim onunla uğraştığından sabah kötü kalkabileceğimi söyledi. (gerçi bunu biliyor olmalıyım çünkü bir aralar lucid dreaming'e takmıştım. her gece yatmadan kumandaya bakıyordum eheh gece rüyamda kumandaya basıcam güyaa rüyamı kontrol edicem. olmadı tabi bide bana deli dediler kumandayi seçtim diye kendime obje olarak). dün gece yatmadan önce dalai lama'yı düşündüm. ne alaka deme günlük onunla ilgili bir film izledim de yattım. sabaha kadar dalai lama ile uğraştım. biraz daha uyanmasam çin işgali bitecekti amaaaa olmadı ne yazık ki..

öyle işte günlük bugünlük bu kadar.
ben iyiyim. değerliyim. herşey geçti. kötü günler geride kaldı. bundan sonra evren benim hizmetimde. ne istersem gerçekleştirebilirim. bana kimse zarar veremez!!!