15-03-2009, 03:33 PM
|
#27 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| GEÇMİŞ YAŞAM RÜYALARI ‘Geçmişten yararlanmak, yararlanmamaktan daha normaldir ve eski hayatlarını kapatan insanlar şimdiki yaşama anlam ve amacını veren dersleri de kapatmış olurlar.’ Deepak Chopra Rehber rüyaların en büyük işbirlikçisi geçmiş yaşam rüyalarıdır. Arınma sadece bu yaşamımızda değil, geçmiş yaşamlardan taşıdığımız duygu, düşünce ve deneyimler üzerinde de olmalıdır. Olmalıdır ki bu yaşamdaki gelişim sürecimiz daha hızlı olabilsin. Yolumuzun üzerindeki engeller kalksın. Kendiliğinden görebileceğimiz gibi niyetler sonucunda da görülebilir. Bu rüyalar birkaç ay sürebilir ya da bizim için önemli dönemlerde görebiliriz. Bu yaşamımızdaki kısır döngüler, adlandıramadığımız duygu, davranış ve düşüncelerin nedenleri açıkça göz önüne serilir. Böylece yüklerimizden kurtulmuş oluruz. Bu rüyalarda dikkat çekenler: - Farklı bir tarihte,
- Farklı bir cinsiyette,
- Farklı bir mekanda kendimizi görmemizdir.
- Rüyayı dışarıdan film gibi izlersiniz.
- Olaylara müdahale edemezsiniz.
- Bu sahneleri daha çok yaşadığınızı hissedersiniz.
- Uyandığınızda kendinizi yorgun ve üzgün hissedebilir ancak gün içinde oldukça rahatlarsınız. Sanki üzerinizden tonlarca ağırlık kalkmış gibidir.
Çözüm bulamadığınız fiziksel rahatsızlıklarınız da çözümlenebilir. Çünkü bu rüyalar sonucu vücuttaki enerji tıkanıklıkları ortadan kalkar. Eğer herhangi bir cevap ya da rahatsızlığınızın geçmiş yaşamdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilmek isterseniz, yatmadan önce birkaç kez aşağıdaki metni okuyun. Rüya adımlarını uygulayın. Niyetinizi açıkça ifade edin. Geçmiş Yaşam Olumlaması Rüyalarımda zamanda geri giderek bütün geçmiş yaşamlarımın kayıtlarının bulunduğu dev bir kütüphaneye gideceğim. Orda bütün anıların saklı olduğu, üzerinde adım yazılı olan bir merkez var. Ve ben kolaylıkla oraya ulaşacağım. Rüyalarımda bu yolculuk ve bilgilenme süreci çok kolay olacak.. Niyetimi ve sorumu hep aklımda tutarak uyuyorum.. Geçmişin ışıklı anılarında yer etmiş olan her detayı ihtiyaç duyduğumda ve gerekli olduğunda öğrenmek için rüyalarımdan yararlanıyorum. Bu anın keyfini çıkarıyorum. Gördüğüm her detayı rahatlıkla hatırlayacağımı biliyorum. Oraya yolculuk sırasında ben hep gözlemci durumunda kalacağım. Üzüntü, keder ya da sevinç her neyse bütün bunların gerisindeki anlamı çözmek için.. Hayatımın döngülerinin nedenini anlamış olarak. Her defasında adım adım.. Keyifli bir tanışma yolculuğu.. Ben ve geçmiş hayatlarım, orada.. Şimdi kendimi uykunun güvenli ellerine teslim ediyorum.. Ve soruma cevap alacağım döneme gidiyorum..
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |