Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2009, 03:46 PM   #18 (permalink)
kutup-yıldızı
Teğmen

Tesekkür: 3
37 Mesajinıza toplam 195 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kutup-yıldızı will become famous soon enoughkutup-yıldızı will become famous soon enough

Sevgili günlüğüm, dün sana yazmadım ya özlemiş olduğumu farkettim. Kendimi tanımak, bilinçaltımla bilincim arasındaki bağı kuvvetlendirmek, iç sesimi duymak, bunların hepsi güzel gidiyor da fazla kaptırıyorum galiba. Zaman uçup gidiyor sanki. Kendimi huzurlu hissediyorum ama 1 ay sonunda istediğim olsun istiyorum. Sınavı istediğim şekilde sonuçlandıracağım inşallah. Ama ders çalışmazsam tam tersi bilinçaltıma işler ben farkında olmadan.
Ben ders çalışmayı çok seviyorum.
Zihnimi aktif bir şekilde çalıştırmayı özlemişim.
İnanın bana, ders çalışmak kahve içmek kadar zevkli Oh değmeyin keyfime..
Meditasyona benzetebilirim bu işi. Önce zihnimi tamamen günlük düşüncelere kapatıyorum. Sonra okumaya başlıyor ve zihnimin kapısını açıyorum. Otomatik bir şekilde zihnimin yüksek açıklık halinde herşeyi kolayca, verimli ve hızlı bir şekilde beynime kabul ediyorum. Birçoğu bildiğim bilgiler zaten, onlar zaten sadece beynimdeki konumlarını değiştiriyorlar, bu zaten daha kolay...Ooo süper ya..ben kaçtım..özleyeceğim sizleri..
Sevgimiz herşeye yeter..
Şükürler olsun..
Yüreğimden hepinize tertemiz sevgi gönderiyorum..
kutup-yıldızı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla