superbugün güzeldi..hava karlı ve soğuktu..evdeydim..boş geçirmemeliydim günümü ertelememeliydim artık bazı şeyleri..tembel bir insan olmamaya karar verdim çünkü..öyle böyle düşünür iken bişeyler yapmalıyım dedim:)film izlemek istiodum çok üşendim şimdi kim kalkıp alcak dedim yeri uzak:) sonra bi anda kaldk duygu dedim ve kalktım değişimi ben istemiştim tembelliğe yer yoktu değişimde..vee 2 film aldım.göl evi ve sibirya ekspresi.çok güzeldi..evde yalnız kalmanın keyfini çıkardım:)..kendi kendime hayallerim ve düşüncelerimle beraber izledim filmi..sanki filmde ki karekter bendim=) gülümsedim..hayatın güzel olduğunu ve yaşadığım her anı milimi milimine bile boş geçirmeden değerlendirmeyi düşünüyorum ve planlıyorum..şikayet etmeyerek,memnun olarak kendimce eğlenceli bi gün geçirdim..ve şimdi mutluyum..kendimin farkına vararak başlamalıyım değişmeye..farkındalıklarımı yazcam ve evrenin bana neler verdiğini sizlerle paylaşacağım..ben isteyeceğim o da verecek! ben yine isteyeceğim o yine verecek!
şimdilik söyleyebileceğim ne kadar değerli olduğunuzu görün ve kendinizi sevin..sindire sindire değişim yaşayın..tepeden düşmeyin bi anda..ve duygularınızdan kaçmayın..o anda ne yapmak istiyorsanız onu yapın ertelemeyin!
ve tabi ki telkinlerinizi dinleyin:)
aşınmış yüzlerin içinde dünyanızı yeniden kurun!
yeniden doğuş:)
saygılar...
__________________ hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumana katarsın! seçim senin!
*MÜMİN SEKMAN* |