Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2009, 09:19 AM   #5 (permalink)
x_love
Teğmen

x_love - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
13 Mesajinıza toplam 92 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
x_love is an unknown quantity at this point

THE SECOND PAGE OF MY JOURNAL
inanamıyacaksınızzzz.Benim haftalardır bi planım vardı.Ama bi türlü gerçekleştiremiyodum.Planım şuydu.Aklıma gelen telkinleri felan korkularımı yenecek telkinleri kağıda geçirmek evet bunu yaptım dün gece sayfalar sürdü ama olsun.Sonra bunların hepsini okudum Ego+Kendine Güven+Başkalarının düşüncesini önemsememe den oluşan mp3ümüde taktım uykuya daldım.Öyle güzel bi rüya gördümkü.Hemen anlatim böle mp3ler yavaş yavaş etkisini göstermeye başlamış.Tüm dünya böle bu sitenin peşinde Amerika felan Atakan beyi arıyo :D . sonra atakan bey bi arabanın içinde şey diyo ''ASLINDA BU MP3LER TEHLİKELİ.Bİ ŞEYDEN SONRA İNSANIN ZEKASINI DA ARTIRIYO VE ÇOK MUTLU ENERJİK OLDUGUNUZ İÇİN ETRAFINIZDAKİLER HEP SİZİNLE KONUŞMAK İSTİYO '' felan diyo :) sonra uyandım ben hep uyandıktan sonra aklıma kötü düşünceler gelirdi öle başlardım güne.Ama uyandıktan sonra ben güçlüyüm yapabilirim gibi düşüncelerle uyandım çokkk umutluyum şu anda :D . Ama bi sorum olucak hem mp3 telkinlerini dinlemem hem yatmadan önce benim kendi yazdıgım telkinleri okuyup uyumam sorun olurmu çakışırlarmı? ters etki felan olmasın ??
x_love isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla