16-03-2009, 04:09 PM
|
#187 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 7
22 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar avcıeri;
Olumlu sözleriniz için teşekkürler..Bu emeğin farkında olanlar da olmayanlar da sizin de belirttiğiniz gibi..Günümüzün çıkar şartları,bazen bizleri bu tarz düşünmeye itebiliyor..
Telkinlerin,üstelikte herkesin hayatında çok önemli değerler içeren çeşitlerinin burada ücretsiz olmasında tabii ki bir maneviyat yatıyor..Bunun başından beri farkında olmamla beraber,Atakan Bey'in hayatının çok özel bir dönemini bizle paylaşması bunu daha da anlamama vesile oldu..
Ben ilgili mesajın linkini vereyim size,sözü fazla uzatmadan.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/89289-post61.html | Çok teşekkür ederim ben de bu yazıyı daha önce okumamıştım..Nasıl gözümden kaçmış..Evet gerçek anlamda tüm yayıplara ve kazançlara rağmen hayata direnmek,uyum sağlamak,herşeye rağmen yaşayabilmek,vs... ismine ne dersek diyelim..bence de budur..ve keşke bu yazıyı tüm üye arkadaşlar okusa...bundan sonra kendi adıma sizleri daha iyi ve yakından tanıyabilmek aynı zmanda fikir paylaşımları yapabilmek için..daha fazla çaba göstereceğim..yazıyla ilgili buradan yorum yapmak istemiyorum..fakat benim bu yazımı okuyan herkezin bu hayat dersi niteliğindeki..yazıyı okumalarını şiddetle öneriyorum..bakkk.. içim bir garip oldu şimdi yaw..:(..çok teşekkür ederim..konuştuğum herkeze..umut ve sevgiyle kalın...saygılar. |
| |