Burda sizlerle başardıklarımı ve neden yapamadıklarımı paylaşmak istiyorum. Öneri ve fikirlerinize ihtiyacım var dostlar.
Sevgili shamanic ‘in önerdiği kitaplardan “Ustaca Sevmek” için kendisine teşekkür ediyorum. Çok severek okudum. İnsan ilişkilerine gerçekten başka bir pencere ile bakmayı sağlıyor. Aslında acıyı nasılda yaşamımızda sıkı sıkı tuttuğumuzu ve en önemlisi bunu bizim yaptığımızı anlatıyor. Affetmek önce kendimizi affetmek, sonra kızgın olduklarımızı. Af dilemek kendimizden ve kırdıklarımızdan. Kitabında dediği gibi zor ama imkansız değil sadece oluşmuş kalıplarımızı kırmamız lazım.
İlişkiler adına okunması gereken bir kaitao diye düşünüyorum.
Sıra ile diğer kitaplarına okuyacağım hepsi kitaplığımda yerini aldı. Ama bir sorunum var bazı kitaplarda alıştırmalar varya ben bir türlü kendimi toplayıp bu alıştırmaları yapamıyorum. Belkide anlıyamıyorum
Zaten ev ödevi konusunda da bir tek kitap ve meditasyon konusunda iyi gidiyorum. Meditasyonu akşam ve sabah dinliyorum. Kitaplarıda sıraya koydum.
Birde tabii Telkinleri dinliyorum. Gün içinde ve gece. 3-4 gün önce ertelemeyi koydum
Sağlığıma ve yaşamıma benimle olan her güzelliğe şükrediyorum aklıma her geldikçe.
Yapamadıklarım ,
Kişisel biyografi neden bilmiyorum bir türlü kaleme alamıyorum.
Gün içinde farkındalık kazanmak için bir program oluşturulacak ve kendimize sorular soracağız ya ben bu konudada beceriksizim galiba yada nasıl yapmam gerektiğini bilemiyorum.
Duygularımı analiz ediyor hatta isimlendiriyorum ama sorularla bilinçaltına yaklaşamıyorum.
İşte böyle dostlar ya çok sabırsızım yada anlama sorunu yaşıyorum.
Hepinizi sevgimle kucaklıyorum...