mrb bugün benim doğum günüm:) hiç ummadığım çok uzakta olan insanlardan kutlama geldi..hatta sevmediğim adını bile duymak istemediğim insanlardan bile..artık beni geçmişte yaralayan insanlar canımı yakmıyolar karşıma çıktıklarında..hayatımın bi dönemiydi yaşanması gerekiyodu diyorum onlar için ve üstünde durmuyorum..hatta içi nefretle dolan ben,onlara teşekkür etmek bile istedim:)eğer bu kadar canımı yakmasalardı..zaten var olan sorunlarımın üstüne kötülük katmasalardı.. ben bu kadar bilinçli bu kadar önümü görecek kendime sahip çıkacak kıvama gelebilirmiydim..tabiki gelemezdim:))..
olumsuz düşündüğüm bi an farkıma varıyorum ve hemen dağıtıyorum düşüncemi ve diyorum ki ben değişimi seçtim bu düşüncelere yer yok değişimde..değişim farklılık!! beni çağırıyo ben istedikçe beni içine çekiyor..bugün istediğim 1 kitap geldi elime..arkadaşlarım kafa buluyolar benimle secret apla diyolar bana:)) ben istemedim düşünmedim ama o kitap geldi banaa bu benim için ne kadar önemli ne kadar özel bir durum biliyor musunuz? o kitabı BEN ÇAĞIRDIM! ve beni buldu..daldım bi ara onları unuttum bi an önce bu kitabı okuyayım istiyodum çünkü:))daha öncede sölediğim gibi ben isteyeceğim evren bana verecek!ben yine isteyeceğim evren bana yine verecek!!çok memnun edecek beni biliyorum!!
hayatımızda karşılaştığımız kötü olayların,kötü insanların sadece hayatımızın birer parçası olduklarını düşünelim..üzerinde durmadan,yoğunlaşmadan..yaşandı ve bitti diyebilelim..demezseniz o kötü olayın aynısını ya da benzerini hayatımıza çekeceğimizi düşünelim..üstüste depremler yaşatmayalım kendimize..çağırmayın olumsuzlukları çekmeyin üstünüze..:)yaşadığınız olumsuzlukların sizde bıraktığı tecrübe ilerde size ödül olacak inanın! günlerinizi köreltmeden kendinizi düşünürek biraz bencil olarak yaşayın..kötü anlamda bencillik demiyorum sadece biraz kendinizi düşünün..kendinizden ödün vermeyin..hayatınızdan çıkmak isteyen çıkar gider..nereden geldiğini anlamadığınız bi tartışmayla..farkında bile olmazsınız..çünkü o çıkmayı kendi düşünmüştür önceden yaymıştır evrene hissettiklerini o bile anlamaz tartışmanın nasıl çıktığını..bırakın giden gitsin siz kendinize kalırsınız her zaman..değiştirin,büyütün kendinizi..ve tabi ki sevin..vee gülümseyinn...
İYİ ŞEYLER DÜŞÜNÜRKEN KENDİNİZİ KÖTÜ HİSSETMENİZ İMKANSIZDIR..DÜŞÜNEREK ÇAĞIRMADIĞINIZ HİÇ BİR ŞEY YAŞANTINIZA GİRMEZ!! İYİ YA DA KÖTÜ NEYE ISRARLA ODAKLANIRSANIZ ONU YAŞARSINIZ!!
umarım faydalı oluyorumdur sizlere..sevgiiyle kalınn ve tabiki telkinlerinizle yaşayınn!!..saygılar..super
__________________ hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumana katarsın! seçim senin!
*MÜMİN SEKMAN* |