Evde olmam benim avantajima geldi sanirim, istedigim sekilde telkinlerimi dinliyebiliyorum, nedense ozellikle ney telkinlerinde resmen transa giriyorum...Kalbim PITPIT atiyor, sanki bir bulut ustundeyim, yukseliyorum dinledikçe...
Dün gece uye oldum, tabikii telkinleri indirdim..ipod'uma yukledim ve yatmisim dinleyerek...
Liste olarak soyle yapmistim...ego,sucluluk,kilo verme,erken kalkma....
psikolojikmi ne ama ben saatten once uyandim...Sorun uyanmak degildi aslinda...sorun daha cok yorgun uyanmakti...
Esimi yolculadim...kizlari yolculadim... ve oturdum:)
Kalktim birden bire ise giristim... Disari ciktim, 30dk falan yurudum.Ki ben nerdeyse aylardir evimden cikmaz olmustum.Yani benim icin buyuk bir basari...
Sabah bir cay ictim.Oglen kizlar pizza istemislerdi, yaptim....evet bende yedim.Salatami yedim.Meyveli yogurdumu yedim.
Utanmiyordum.Huzurluydum.Sorun yoktu.
Ogleden sonra kizimi okula biraktiktan sonra 1 saat gezdim, gunesli bir hava vardi, gokyuzu masmaviydi, daha bi degisikti bugun.
Ve ben bu arada evde pc den disarda ise ipodla telkin dinledim...suan dahil dinliyorum.
Ney sesi beni transa goturuyor...
aksama kadar bir kere olsun aklima yemek gelmedi ,çikolata bile canim cekmedi ... aksam 2 kasik pilav ve azcik ciger yedim, bir kase yogurtla...
Kendimi super otesi hissediyorum.
Ben yasadiklarima inanirim. Bugunu yasadim, ben bile olmaya basladim..
Bu aksam esim yemekteyken bana su sekilde bisey dedi: bir parça ekmek VER ...
Normal bir zamanda bisey demez verirdim, bugun icimde bir güç vardi, yukselisteydim...VERIRMISIN denir diye lafini bastan aldim...
Ilk defa oda sasirdiki bisey diyemedi.....
Harika bir gündü....
Sevgimle |