justgirl ne içtensin:))geçmişinle yüzleş asla kaçma yaşadıklarından..gerçeklerden kaçamazsın! ama kabullen! ve ve unutmaki geçmişin senin biriktirdiğin hazinen onu en ii şekilde değerlendirmelisin! senn tecrüben olmalı, geçmişim olmasaydı şu anda böle bi değişimi istemeyecektin bunu düşün! insanlar mıydı olaylarmıydı canını yakan ya da sen miydin her neyse..gördün ve giden düzene dur diyebilecek işlevi gördün kendinde..hatalarını görmüşsün sürekli haketmedim demişsin..insan özünde kötü değildir güzelm şartlar durumlar vardır seni bu hala getiren..eminim sen istemedin böyle olmayı..isteseydin hatalarını bu kadar şiddetle kabul etmezdin..kendini suçlamayı bırak..kendini sevmeyi dene ve yap..hatalarını gör bi süre geçmişini hatırla ama herşeye rağmen affet sonra kendini..İŞE KENDİNİ SEVMEKLE BAŞLA..hissediormm hislerini..kendini sev lütfen..aileni değerlendir..onların nasıl olmasını isterdin anlatmışsın biraz..onlara sana davranmalarını nasıl istiyosan sanki sana öyle davranıyolarmış gibi gezin evin içinde..sanki istediğin ev hayatı var yaşadığın yerde.. istemediğin şeylere odaklanma haketmiorm yazmışsın haketmediğini söledin bi kez geç üzerinde durma durdukça hayat seni haklı çıkaracaktır ve sürekli bak hakketmiyorum işte dedirtecek durumlarını sunacaktır önüne..odaklanma..istediğin şeylere odaklan..
ii olduğunu iiye gittiğini yazmışsın..sevindim..ama yüreğini dinle ve kendine ben gerçekten iyimiyim de..iyimisin kötü mü yoksa duyguların karışık mı? bu soruları sor ve cevapla..sakın kendini kandırma ben iyiyim diye..gerçekten İSTE VE İYİ OL..
yüreğimle ii olmanı diliyorum güzelim kal sağlıcakla..:))
__________________ hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumana katarsın! seçim senin!
*MÜMİN SEKMAN* |