Ynt: son iki gün Tepkisizliğimin nedeni nedir ?
Birisi sizi üzdüğünde ve üzmeye devam ettiğinde onu durdurmakta zorlanırmısınız ? Son iki gündür bunu yaşadım ve istediğim tepkiyi verememek olayı kaynağında durdurmamak beni çok üzdü. Sadece tepki vermemek beni üzdü yaşdığım şey değil...
Sabah arkadaşım aradı ve ortak arkadaşımızında tanıdığı eski bir iş arkadaşımızın yeni bir işle ilgili bize yardımda bulunacağını söyledi. Arkadaşımda şayet böyle bir imkan varsa bunu benimle paylaşmak istediğini söyledi... İşte bu sırada ortak arkadaşımız kontrolde çıktı ve şayet bir imkan varsa bunda benim ger planda kalmam gerektiğini sadece arkadaşımın yararlanması gerektiğini önce bana sonra benm yanımda telefonda arkadaşıma söyledi... Vee ben dondum kaldım ne kendimi savundum ne de yaptığının ne anlama geldiğini sordum ne ne bir sürü ne, neden niye hepsi boşlukta kaldı...
Arkadaşım telefonda çok bozuldu.... Üzüldüm mü hayır? Üzülecek kadar bir pay vermemişim kendmce ona şaşırdım mı biraz. Sadece kendime onun düşüncesi bu beni bağlar mı diye sordum ? Öyleyse nedeni ve niçini de beni bağlamaz dedim.
O beni üzemez ne o nede onun öncelikleri beni bağlamaz yolum açılırsa yola devam ederim. Sadece yoluma ve olanca dikkatimle çevreme dkkatle bakarak.
Demekki geçmişte yeterince dikkatli bakmamışım ki çevreme yaklaşık son on yıldır hep yakınımda olmuş bu hanım son üç yıldır da çok yakınımda |