Alıntı:
saatlimaariftakvimi Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili shamanic uzun zamandır girmiyordum siteye. Gelişim seviyesini anlatın demişsiniz, anlatacağım. Bu arada neden uzun zamandır siteye girmediğimi de açıklamış olacağım. Telkinleri bir süre dinledikten sonra nedensiz dinlemeyi bıraktım. Bıraktıkça yeninden kötüye gittim ve yeniden telkinli mp3'lerin saçma sapan olduğunu düşünmeye başladım.
Geçen haftanın başında mp3'ümü çantama atıp evden çıktım.Otobüse bindiğimde mp3 çalarımı açtım.İçinde telkinli mp3'leri gördüm, silmemişim orada kalmış. Nede olsa müzikler güzel, işe yaramasa da dinleyeyim dedim ve bu şekilde bir hafta okula gidip gelirken yolda dinledim.Şimdi yeniden ne kadar işe yaradığını farketimiş durumdayım ve bu sefer bırakmadan düzenli olarak dinleyeceğim. Yeni başlayacak arkadaşlara da tavsiyem hiç bırakmadan düzenli olarak dinlemeleridir.Teşekkürler herkese... |
Telkinleri bırakınca arada ki farkı daha iyi anlayabilirsiniz.
Bazı kişilerde gelişim yavaş olur.Etkilerin farkına net olarak varamazlar.Bırakıp tekrar dinleyince etkilerden emin olurlar.
Bu nedenle bir hafta dinleyip birakmak yerine bir süre devam etmeyi önermekteyiz.