Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2009, 11:38 PM   #97 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili phantomm

Senin değişim ve gelişim başlamış bile aslında. Farkındasın bir çok şeyin, neyin neden kaynaklandığını da çözmüşsün gördüğüm kadarıyla.super

Burada hiç birimiz, tam ve özümüze ulaşmış değiliz. Kendini birçok yönden aşmış olan bir kaç arkadaşımız bile, hala ilerleme ve gelişim yolunda çabalamakta hatta seminerlere katılmaktalar.

Hala biz de uğraşıyoruz, blokajlarımızı eritmeye çalışıyoruz, yazılanları okuyup kendimize de pay çıkartmaya gayret ediyoruz.

Ben, hala ne yaşamışlar, nelerden geçmişler gibi soru işaretleriyle takip etmeye çalışıyorum günlükleri.

Yazılarını okuyunca, ne kadar içten yazdığını hissettim. Bir çok kimlik yüklenmiş galiba sana ve bunu korumaya çalışıyor bilinçaltın, ama aynı zamanda doğruyu da arıyor bir taraftan. (Çünkü kendi oluşturduğun bir kimlik değil sanki. )İşte bu arayış çok önemli. Doğruyu aramaya başladığında, onu mutlaka bulacaksındır. Bu da işte, acılarla, can sıkıntılarıyla ya da çeşitli huzursuzluklarla uyarı halinde bize ulaşıyor. Tekrar tekrar geliyor, bir yerlerde yanlış var mesajı. Bize onu bulup düzeltmek düşüyor. Sorun ancak o zaman düzeliyor zaten.

Tembelliğinin de ne olduğunu naçizane söyleyim mi sana. Çok düşündüğün için, çok yoruluyorsun, inançların da olumsuz olduğu için, korkuların oluşuyor, beyin de bunları düşiünmekten bitap düşüyor ve enerjisisz kalıyorsun. Sonuçta da, tembellikmiş gibi görünen, ama yorgunluk ve iştahsızlık hali oluyor. Bu bana da çok oluyor. Tek çaresi bazen iyice dinlenmek oluyor.

İnşallah, istediğin gibi biri olabilmen için, istediğin enerji ve sevgi yanında olur ve kısa süre içinde başarırsın.super

Sağlıcakla..
merhaba bymehmet,
hepiniz ne kadar güzel analizler yapıyosunuz, çok teşekkür ederim size de..
özellikle şu tembellik konusunda..hiç düşünmemiştim..normalde düşünmek,harekete geçmek ve çözümlemek için kullanılan zamanın tümünü ben düşünerek geçiriyorum sanırım:) korkularım yüzünden olayı gerçekleştirmek yerine elli defa düşünüp çeşitli sonuçlara bağlıyorum ve sonunda elde edemediğim başarıların zaferi ve yine aynı şekildeki başarısızlıklar nefesimi kesiyo sanırım daha hayata bile geçmeden:) çok saolun bu tembelliğin nedenini görmemi sağladınız..artık belki de hindi gibi düşünüp herşeyi kafamda yaratıp gerçekte hiç bişi yapmamak yerine, atılımlar yapmalı, olayı yaşayıp yorulursam öyle yorulmalıyım ki bişeye değsin..ama bunun için önce başkalarının düşüncelerine çok fazla önem vermekten,mükemmeliyet saplantımdan vazgeçmem gerekiyor sanırım..ya da belki birşeyler yaşadıkça mı azalır bunlar ?
evet aynen dediğiniz gibi..tıpkı bi kukla gibi yaşadım sanırım ben..iplerim bırakıldığında o kadar alışmıştım ki iplerin belirli yönlere çekilmesine, farklı şeyler yapmaya gücüm de isteğim de yoktu sanırım..arada bir 'yasaklı şeylere' de bulaştığım oldu.amacım yeni dünyalar bulmaktı kendime,gerçek birşeylere tutunabilmek,o gerçekliklerde kendimi bulmak, mutlu olmaktı..raydan çıkmış gibiydim,savruldum o zamnlarda resmen..kurtuluşumu dışarda arama aptallığını gösterdim..ama kurtuluş zannettiğim şeyler hataydı ve sonuçta herkesten çok yargıladım kendimi, çünkü yargılanmaya alışmıştım, kimsenin bilmediği bu hatalarımın sorguya çekilmesi, benim sayısız günce cezaya çarptırılmam gerekiyodu ve onu da ben yaptım hala da yapıyorum..çünkü mükemmeliğime zarar vermiştim,zaten yolunda gitmeyen hayatımı iyice mahvetmiştim..suçluydum yani ,bu yüzden de suçluluklarımın geri kalan hayatımı yönetmesine izin verdim bu güne kadar...
herneyse..Allah'a çok şükür ki hatalarımı biliyorum, yanlışlarımı neleri düzeltmem gerektiğini..sadece emek vermem,sabretmem, çalışmam gerekiyor hepinizin dediği gibi.lütfen mütevazi de olmayın, burda birçok insan,siz de ,yazılarınızdan takip ettiğim kadarıyla, biçok şeyi aşmış, başarmış insanlarsınız..ne mutlu ki bizim gibi yolun çok başındakiler de sizin gibi değerli insanlara sahibiz, bize yol gösteriyor, rehberlik ediyorsunuz..saolun..görüşmek üzere..