Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2009, 11:45 PM   #24 (permalink)
ışıkk
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart


Kalbinizin Açık Kitabı

Gloria Wendroff

Tanrı dedi ki:

Kalbinizi, sevdiginiz bir kitabı açar gibi açın, bilançonuzu görmek istediginiz hesap kitabını açmak gibi degil. Sevgi bilançonuz dolu. Asla bir borç olamaz. Bunu bilmeniz gerekiyor. Kalbiniz sevgi ile dolu. Belki de kendinizinkinden önce baska kalplerde sevgi arıyorsunuz belki de. Baska insanların ne kadar çok ya da az sevdiginin bir önemi yok. Önemli olan sizin ne kadar çok sevdiginiz.Kendi kalbinizdeki sevgiyi canlandırın. Benim yapmaya çalıstıgım da bu – kendi kalbinizdeki sevgiyi uyandırmak ki dısarı aksın ve evreni ve tüm sakinlerini kendisinin olarak sahiplensin. Bahsettigim sizin kalbiniz. Kesfetmenizi ve içinde dogdugunuz sevgili evinizin kapısına giden yolu açmanızı istedigim sizin kalbiniz.

Çocuklugunuza açılan o kapıyı ne kadar sefkat ve merak ile açarsanız, kalbinize yürümenin ve sevgisinin yakınlıgını hissetmenin de yolu budur. Bu kalp sadece daha önce yasadıgınız ve sevdigini yer degil, su anda da yasadıgınız ve sevdiginiz bir yer. Kalpten baska bir yerde yasam yoktur. Ve kalbinizin gizli bir geçit olması gerekmiyor. İçeri girmek için sevginin sifresinden baska bir sifre yok, ve bu sayfaların kendiliginden çevrildigi açık bir kitap. Kalbinizin okunması kolay bir kitap olması gerekir, sizin ve herkes için.

Kalbinizi açın, cerrah gibi degil, ancak tam olarak seven biri gibi. Artık kalbinizde pıhtı yok, hayır, o güzel kalbinizde pıhtı yok. Kalbinizdeki sevgi serbestçe akıyor. Yasamınızı ele geçiriyor, dünyayı ele geçiriyor. Kalbiniz dünya için bir velinimet. Dünya onun varisi. Sevginizi miras bırakacak.

Sevginizi depolamanın bir faydası yok. Onu raflardan indirmeniz gerekiyor. Biriktirilmis sevgi, sevgi degildir. Verilen sevgi, sevgidir. Sevgi için asılacak dolaplar olmaması gerekiyor. Sevgi ifsa edilmelidir. Sevginiz baska kalplere girmeli ki baska kalpler zaten orada olan sevginin farkına varsın.

Kalbinizin bugün ilan-ı ask yapmasına izin verin. Niyetini belli etmesine ve ilerlemesine izin verin. Dogal egiliminiz sevmektir. Bir kalbi sevgiden ayırabilecek sey sadece yanlıs programlama olabilir. Kalbinizin yeniden programlanmaya ihtiyacı varsa, simdi yapın. Orijinal bütünlügüne geri döndürün. Bos kalp yoktur, sadece yanlıs yola sapmıs olanlar vardır. Kalbinize bir brifing verin.Durduysa, simdi atesleyin. Motoru hızlandırın. Vitesi degistirin. Bırakın gitsin. Baska kalplerle yarıssın ve onların gitmesine izin verin.

Kalbinizin sevgi etrafında gelismesine izin verin. Sevginin çarkı olmasına izin verin. Kalbinizin dünyadaki tüm sevgiyi sadece geri döndürmek için almasına izin verin. Bir kalpten digerine ne çok sevgi alısverisi olacak. Kalbiniz dolasır, dolasır.

Kalbinizi otomatige baglayın, sevgililer. Sanki baska yapacak bir seyi yokmus gibi sevmesine izin verin. Ve bu Gerçektir.Kalbinizin Yeryüzünde, sevgiyi saga sola dagıtıp tanıtmaktan baska yapacak neyi olabilir ki? Kalbinizin sevgi sarkısı söylemek ve de vızıldamaktan baska ne isi olabilir? Öyledir ki tüm kalpler sevgiyi mırıldanır ve söyler ve dur durak bilmezler. Sadece senlik vardır.
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla