18-03-2009, 12:25 AM
|
#99 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 10
47 Mesajinıza toplam 353 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: phantomm Nickli Üyeden Alıntı
amaninn havalara gircem şimdi dur:)ah bu bilinçaltı yok mu iştee insanın elini bağlıyor resmenn:( beni görmelisin sınıfta,sokakta,birşeyler almaya girdiğim yerlerde,arkadaşlarımın yanında vs. vs. heryerde böyleyim ben işte.ağzıma gelenleri tartıyorum ölçüyorum yok hayır onu söyleme bunu söyleme onu yapma derken..hiç bişi konuşmadan, söyleyemeden çıkıyorum.elime geçen bi çok fırsatı bu yüzden kaçırdım:( ama bundan sonra kendime kendimi kanıtlıycam..
bunu nasıl yaptın çok merak ettim yaa:) bana da yolla walla o enerjinden ölese:) redflowerscığıma da burdan tekrar teşekkür ediyorum saolsun bana şifa enerjisi yollucak..zaten bi çok zor anımda siteye yazp herkesle paylaşamadığım zamanlarda da yardımcı oldu hep bana..saolsunn(enerjiler de geldi sanırım kendimi çok iyi hissediyorum şuan, gerçi sizlerle yazışmak, paylaşmakta enerji veriyor bana her zaman zaten..)
bundan sonra konuşmak isteyipte konuşamadığım zaman sen geliceksin aklıma zaten merak etme:) düzenli çalışmalar yapıp,kendime güvenimi de geliştirirsem,insanlarla hertürlü düşüncemi çekinmeden paylaşabilecek kadar değerli hissedersem kendimi zaten hiç bi sorun kalmayacak..ve bunu yapmaya zorluyorum kendimi.mesela staja gidenler sadece birkez ders anlatıyo ama ben staj hocama girdiğim herderste(her hafta gidiyoruz)sürekli aktif olmayı, okulda öğrendiklerimizin işe yarayıp yaramadığını görmek için hergün dersin bi kısmını anlatmak istediğimi,çeşitli materyaller hazırlayacağımı,farklı teknikler deneyeceğimi söyledim.o da izin verdi saolsun..yapacaklarımı ona anlatırken içimden bi ses ' bak yapma şimdi yapamazsın,kim hazırlıycak onca şeyi, herkes gibi oturup dinlemek varken niye kendini zora sokuyosun?' sesleri yükseldi ama dinlemedim..zor da olsa bunlar yapmak istediğim şeyler..o sınıf ortamı beni geliştirebilir, mesleğimi iyi yapmam, özellikle iyi bi başlangıç yapmam yönünde güzel bi deneyim olabilir.şuan biraz korku modundayım yine ama t.ö. konuşma telkinini dinliyorum habire.onların işledikleri kitap elime geçtiğinde hemen hazırlıklarımı yapıcam bidahaki pazartesi de çıkıp anlatıcam bakalım:) düşündükçe heyecanlanıyorum şimdiden:) ama yapabilirim evet yapabilirm:) |
:)) aklına beni getir:)) ve konuşmaya hiç düşünmeden başla!! bi anda çıkart ağzından kelimeleri!! arkası gelecek! kendini koyvermeden karamsarlığa düşmeden patır patır dökül bakem:) sınıf ortamı dediğin gibi seni genişletebilir sakın kaçma üstüne git!!..vallahi sende o potansiyel var yaa vallahi var..korkma!! kendine güven senin ne farkın var konuşabilenlerden!! fazlan var valla..haberlerini alıym sonra:)) evvvet yapabilirsinn evvett! yiğitler meydana çıkar!! göster yiğitliğini bakem:)) yap hazırlığını çık meydana..
__________________ hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumana katarsın! seçim senin!
*MÜMİN SEKMAN* |
| |