Seni sen olduğun için seviyorum,hatalarınla,güzelliklerinle,bazen kızgınlıklarınla, tatlı dilliliğinle, uzun uzun gözlerime bakışlarınla.ben seni sen olduğun için seviyorum sevgilim.Saçının teline zarar gelmesine kıyamayarak, tıpkı bir bebek gibi açmısın tokmusun merak ederek, uykusuz olduğunda nasıl çalıştığını düşünerek, ben seni 'böyle' seviyorum sevgilim.
Beni yıllardır sevdiğini bilerek, gözlerinde hala o ilk tanışmamızdaki ışıltıyı görerek sevgini ta iliklerime kadar hissederek seviyorum seni.
Senin özünde hepimiz gibi özgür olduğunu bilerek seviyorum.bir gün aramadığında 'beni ihmal etti,acaba ne yapıyor' değilde, 'acaba üzgün veya yorgunmu' diye düşünerek seviyorum.
Senin için birşey yaptığımda 'acaba buna layık mı o bana aynını yaparmıydı' diyerek değil, sadece seni mutlu etmek için ve seni sevidiğim için yapıyorum sevgilim.
Seni korkularla değil, sevinçlerle seviyorum.Seni kendin olduğun için seviyorum.Seninle bir olabildiğim için seviyorum.Seni, beni değiştirmeye çalışmadığın için ,ben olduğum için sevdiğini bilerek seviyorum.
Seni bugün seviyorum yarın sevmiyorum değil,seni hep seviyorum özünü seviyorum çünkü; seni sen olduğun için seviyorum.
Canım, Biriciğim'e ithafen.
IŞIK