Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2009, 01:06 AM   #29 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Alıntı:
justagirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

22.01.08
rüyamda bir kedi var ve bu kedi havada. yerçekimine meydan okuyor. indirmeye çalışıyorum ama inmiyor. ve bana hayat dersi veriyor. sorunlarımdan kurtulmanın yollarını felsefi bir dille anlatıyor...

23.01.08
bir adam var. evime zorla girmeye çalışıyor. kapıyı kapatmaya çalışıyorum olmuyor. zarar vermeye çalışıyor. eve girdikten sonrası yok....

24.01.08 (ki bu rüya kitap rüyamdan sonra bangır bangır bağıran 2.rüya)
bir evin damında küçük bir çocuk var. tehlikede. kurtarmaya gitmek istiyorum tanıdığım biri bana "normal orda öyle şeyler olması zina yuvası orası bırak!" diyor. ben gene de gidiyorum fakat yoluma şeytani, bir kedi çıkıyor ve korkuyorum. gidemiyorum kaçıyorum...

Canım rüyanı ancak sen yorumlayabilirsin biliyorsun. Kendine sor bakalım kedi senin için uyanık yaşamda neyi ifade ediyor? Kelimeleri hatırlıyorsan eğer onlara tekrar dön bir bak, ne demiş sana, neyin dersini vermiş? Mesajı açıkça almış olabilirsin. Geç aynanın karşısına rüyanı tekrar canlandır bakalım ve sor alman gereken mesajı.

Rüyalarımdan gereken mesajı alamadığımı düşündüğüm zaman rüyayı tekrar görmek ve mesajı almak için niyet eder yatarım, ( niyet etme şeklini de yakında burada paylaşıcam efenim ) ve mesajı mutlaka alırım ister rüyamda, ister uyanık yaşamda olsun. Birde rüyalarını mutlaka yaz, başucunda dursun rüya günlüğün. Uyanır uyanmaz yazmaya çalış, bu rüyalarını ilerde daha iyi yorumlayabilmen için sana fayda sağlar.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla