Sevgili peacemaker dostum,
Benim vurguladığım nokta maddi alemden kopmak değil aksine maddi aleme esir olan zihin yapısından çıkmak, çekim yasası vb. bilgileri kullanmaya elverişli olmayan zihin yapısından çıkmak.. Forumu okuduğumda şunu görmekteyim: "Çekim yasası = O ana kadar elde edemediği bütün maddi menfaatleri elde etmesine yarayacak bilgi" şekline getirilmiş, yani tamamen kirletilmiş halde.
Ben bunu dengelemek adına konuşuyorum. Ayrıca Evren vs. gibi ifadeler de sonradan peydah oldu, evrenden geldik ona döneceğiz gibi cümleler senin DOĞRUDAN deneyimin ise diyecek bir şeyim yok ama bi yerlerden duyup kabul ettiğin bilgilerse, dolaylı bilgilerle işimiz olmamalı. Burada bahsedilen kitabın konusu Doğrudan Deneyim'dir. Başkasından duyduklarımızı aktarmak değildir. Kulaktan dolma çekim yasasını öğrenen kişiler zarar görürler, ben bunu vurguluyorum. Çekim yasasının engellenebilmesi zaten mümkün değil, bu varolan bir yasadır fakat bunun karşılığında neler olduğunu anlatan kimse olmadığı için ben acizane burda bi kaç satır karalıyorum.
Farkındalık konusuna gelirsek, bu dünyadan kopmak değil, dünyayı ilk defa OLDUĞU gibi görmektir. Dolayısıyla ben zihne tabi bir yapı içindeyken bu yasaları "kullanmaya" kalkıştığınızda olacak olanları belirttim. Herkes istediğini yapmakta serbest, kimin nasıl gelişeceğini YARATICI bilir (Evren değil, Evren'de yaratılmıştır çünkü, çok popüler bi kelime haline geldiği için özellikle vurguladım, sözüm sana değil, bilinçsizce kullananlara)
Kitabı okumanı tavsiye edicem, daha netlik kazanabilir. Sevgiler. |