Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2009, 05:37 PM   #28 (permalink)
peacemaker
Üsteğmen

peacemaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
peacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to all

Şimdi :) söylediklerinin çok büyük bir bölümüne katılıyorum.Aynı şeyleri söylüyoruz zaten :)

''Benim vurguladığım nokta maddi alemden kopmak değil aksine maddi aleme esir olan zihin yapısından çıkmak, çekim yasası vb. bilgileri kullanmaya elverişli olmayan zihin yapısından çıkmak..''
işte bu aynı fikirde olduğumuz şeylerden biri :) Bu yöntemleri para muadili görmek saçma ve işe yaramaz.

''Çekim yasasının engellenebilmesi zaten mümkün değil, bu varolan bir yasadır fakat bunun karşılığında neler olduğunu anlatan kimse olmadığı için ben acizane burda bi kaç satır karalıyorum.''

Foruma uzun zamandır giremiyorum.bu yüzden forumdaki bölüm için birşey diyemeyeceğim; ama çekim yasasını çok güzel anlatan
kişiler ve kitaplar var.isteyen olursa isimlerini verebilirim.bir de çekim yasasının engellenebilmesi mümkün değil cümlen ile önceki mesajındaki şu maddelerin örtüştüğünü düşünmüyorum;

''
9-Çekim yasasını unut, ARINMA yasasını uygula. Bunun için buradasın, başka türlü kesinlikle huzur ve mutluluğa ulaşamayacaksın.
6) Çekim yasasını tamamen unut.
13) İnanmıyorsan dene ve çekim yasasının sana getirdiği şeylerle, götürdüğü şeyler arasındaki farkı izle. Maddi menfatlerin için yaptığın her bu tarz çalışmada hüsrana uğrayacaksın, o sırada istediğini elde ediyor gözüksen bile bir süre sonra senden nelerin gittiğini göreceksin.
14) Bu farkı farkettikten sonra hala çekim yasası saplantısını bırakmadıysan, bu yazıyı okumayı bırak :) ''
Bunu anlatmak istedim önceki mesajımda.

Birçok konuyu ya okuyoruz yada forumda paylaşımlar yapıp adımlar atıyoruz öğrenmek için.Deneyimlerimiz sonradan geliyor. Ancak EVREN den geldik ve EVREN in ruhuna döneceğiz le ilgili konuda ben; önce deneyimledim, sonra da okumaya başladım.
Ciddi bir konudaki fikrimi,deneyimlemeden paylaşmam burada.Haa bu konuda öğreneceğim daha çok şey var ve fiziksel dünyada varolduğum için asla emin olamayacağım şeyler de var.Bu da bir gerçek.
Sonuç olarak; Farkındalık, fiziki dünyamızda huzuru ve mutluluğu bulmak için yürümemiz gereken bir yol.Ve hemfikiriz.Bu konunun anafikri de bu.diğer paylaştıklarım,önceki mesajımda söylemeye çalıştıklarım içindi.Kitabı okuyacağım.Eminim ki anlattığın kadar güzel bir kitap.Paylaşımların için teşekkürler...
peacemaker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla