Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2009, 05:42 PM   #8 (permalink)
kayrasu
Teğmen

kayrasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 710
76 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the rough

semkur canım günlügün hayırlı olsun dikkat ettim çogu düşüncemiz bir (Ev ödevlerimi yapamıyorum yardım istiyorum !!!!! ) bu demektir ki yanlız degiliz başaracagız canım pes etmiyoruz kitap konusunda bende çok çelişki yaşadım ustaca sevmek kitabım suan yarıda, bilinçaltının gücü yarıda ama su bir gerçek niyetlenince bir şekilde insanın karsısına nerden başlayacagı çıkıyor örnegin sen (Sevgili redflowers kitap özetleri de bu konuda beni ayrı modifiye ediyor. Birde kitapları hangi sırada okumam gerekir diye düşündüğüm bir sırada redflowers’ten bir kitaptan alıntılar karşıma çıkıyor ve evet sıra bunda diyorum ) demişsin bende zorlandıgım biranda 2 gün önce (rüyamda "ışıgı arayanların karanlık yanı" işte bundan başlamalısın diye bir ses duydum ve kitabın açık sayfalarını gördüm) canım yani gercekten yardım bir şekilde hayatımıza giriyor

gelişmelerini yakından takip edenlerden biride benim artık
kayrasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla