18-03-2009, 07:01 PM
|
#10 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.kişisel gelişim yolculuğu uzun ve yorucu bir süreçtir aslında ama insan istedikten sonra daha kısa sürede bu yolda adımlar atabiliyor.herşeyin başı istemektir.burada birbirimize verdiğimiz destekler adımları daha hızlandırıyor.motive olmak destek olmak güvendiğin bir rehberinin olması attığımız adımlarımızı dahada hızlandırıyor.ben bugüne kadar olan yolumda aşmış olduklarımı anlatsam belki uzaktan çok bir gelişme değilmiş gibi gelebilir .ama ben kendi adıma iç dünyamı oldukça değiştirdiğime inanıyorum olaylara bakış açım kendime olan güvenim asla eskisi gibi değil ama bu demek değilki reset attıkta herşey biranda değişti veya değişecek yürüdükçe engellere takılıp tökezleyebiliriz ama eskisi gibi olmasına izin vermek yok artık.nerde nasıl düşüneceğimi nasıl davranmam gerktiğni öğrendim kısa mesafede bunları yapabiliyorsam eger kendimide tebrik ediyorum.destek veren herkese tekrar tekrar sevgi ve şükran duyuyorum.(ders çalışmam gerekiyo şimdilik bu kadar çok çalışmam lazım çooookkk derslerimi aksatmamam gerek) |
| |