Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2009, 09:16 PM   #32 (permalink)
peacemaker
Üsteğmen

peacemaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
peacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to all

bence uyuşmuyor :) neyse o senin algın.bu da benim :) çekim yasasının verdiklerinin bir de bedeli mi var?Ben birşeyler çektim, çekim yasasıyla hayatıma; ama bir bedel ödemedim.Bedelden kastın,istediğinin sana gelmesiyle değişen mevcut durum ise,bir etki varsa tepkide vardır.
Biryerlerde yanlışlık var.ama bunu şimdilik bulmak zor olacak sanırım. Sonuç olarak; çekim yasasının varlığını kabul edelim ve sadece doğru kullanmayı bilmek gerektiğini söyleyeyim.Bunu da fakındalığın gelişmesiyle başarabiliriz diyeyim.Çekim yasasını isteyen unutsun isteyen doğru isteyen yanlış kullansın.O işlemeye devam edecektir.Yeni başlayan arkadaşlar bu detayı unutmasınlar çekim yasasıyla ilgili.Altını çizeyim bir daha ''çekim yasasını doğru kullanmayı bilmek gerekiyor''. O paranın bir muadili filan değil :)
peacemaker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla