Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2009, 09:49 PM   #120 (permalink)
Suriya
Teğmen

Tesekkür: 5
1 Mesajina 12 kez İyi ki varsın denildi
Suriya is an unknown quantity at this point

Hazirladiginiz site, yaptiklarinizi ve yasadiklarinizi paylasmaniz cok guzel, kutlarim... Ben henuz kesfettim siteyi ve telkinli muzikleri dinlemeye yeni basladim. Birsey soylemek icin belki daha erken ama ozellikle klasik muzikler, telkinsiz de olsa dinlemeye deger :) Aslinda bunu 30 yil once deneseydim ne olurdu diye dusunuyorum.!! Bu gun icin bulundugum konumlarda telkinlerin bana getirecegi marjinal fayda oldukca kucuk olacak belki, zira ozellikle son 10 yilda giderek ivme kazanan buyuk degisimler yasadim hayatimda ve belli bir denge noktasindayim.. Hos, dengeler kurulur ve bozulur zamanla, ve yarin ne nasil olacak bilinmez.. Yarin yeniden oz guven ihtiyaci, sucluluk duygusundan arinma ihtiyaci ortaya cikar belki benim ozelimde de, ama onemli olan bu yontem eger sonuc veriyorsa, Turkiye'de (dunyanin bir dolu yerinde de olageldigi gibi) buyuk aksakliklar icinde yetisen ve sonucta guvensiz, kizgin, doyumsuz, sinik , saldirgan olan genc ve ortayasli bazi insanlara yardimci olabilmesi... Umarim bu gerceklesiyordur. Kutlarim ve calismalarinizin basariyla devamini dilerim. Sevgiyle olun hep :)
Suriya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla